Ana sayfa Dizi Fragmanları Burçin Terzioğlu, Yalancı dizisindeki rolü için kano eğitimi aldı!

Burçin Terzioğlu, Yalancı dizisindeki rolü için kano eğitimi aldı!

tarafından ker_def

Show TV ekranında yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden birisi de Yalancı… Başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu , yeni sezonda bambaşka bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkacak. Oyuncu, dizideki rolü için kano kullanmayı öğrendi!

Yalancı dizisinde Deniz karakterini canlandıran Burçin Terzioğlu, olimpik takım antrenörü eski milli sporcu Yasin Göler ve kano eğitmeni Sedanur Yılmaz’dan kano eğitimleri aldı. Hobisi kano kullanmak olan Deniz karakteri için Burçin Terzioğlu, Göksu Deresi ve Riva’da bulunan Anadolu Hisarı Kürek Kulübü kayıkhanesinde 6 saat özel ders aldı.

Burçin Terzioğlu, Yalancı dizisindeki rolü için kano eğitimi aldı! 7

Show TV’de yayınlanacak olan dizinin yapımcılığını Süreç Film üstlendi. Yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer’in yaptığı dizinin senaryosunu Yazıhane ekibi kaleme aldı.

Yalancı dizisinde rol alan oyuncular şöyle: Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak’a; İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Erman Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin.

Her hikâyenin iki yüzü vardır. Gerçek ise tektir. Ama şimdi herkesten yüzünü gizlemektedir. Yalancı dizisi gerçeği arayan bir yapım olarak ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor.

Show TV’den yapılan duyuruda dizinin 17 Eylül Cuma günü saat 20.00’da ilk bölümü ile başlayacağı bildirildi.