Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu’nun aldığı karar hayranlarını çok sevindirdi!

Burçin Terzioğlu’nun aldığı karar hayranlarını çok sevindirdi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, bir süredir televizyon dizilerinde uzakta kalmıştı. Oyuncu, Poyraz Karayel dizisinde büyük bir çıkışma imzasını attı. İlker Kaleli ile başrolde yer alan oyuncu, sonrasında ise Kurşun isimli dizide kısa süre ekranda kaldı. Engin Altan Düzyatan ile Burçin Terzioğlu ikilisini buluşturan Kurşun’un ömrü reyting nedeniyle sadece 6 bölüm sürdü.

Hakan Muhafız ve Hükümsüz isimli dijital projelerde güçlü geri dönüşler yapsa da birçok hayranı oyuncuyu televizyon projesinde görmek istiyordu.

Uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönen oyuncu Yalancı dizisinde Deniz karakterini canlandırıyor. Terzioğlu’nun aldığı bu geri dönüş kararı hayranlarını çok mutlu etti. Bir de dizinin ilk bölümü yayınlandıktan sonra sosyal medyada paylaşım patlaması yaşandı.

Bugüne kadar yer aldığı tüm projelerdeki performanslarıyla izleyenlerin büyük beğenisini kazanan başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu, dün gece birinci bölümü yayınlanan Süreç Film’in yeni dizisi ‘Yalancı’daki performansıyla oyunculuk resitali sergiledi.

Yer aldığı her projedeki büründüğü her karaktere bambaşka bir soluk katan başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu, dün geceye damga vurdu.

Dün gece ilk bölümü başlayan ‘Yalancı’ dizisindeki performansıyla binlerce övgü dolu mesaj toplayan Terzioğlu, saatlerce tt listelerinde de yerini aldı. Terzioğlu’nun izleyenleri derinden etkileyen performansının yanı sıra dizi de konusu, kadrosu, kurgusu ve yönetmenin başarısıyla herkesin beğenisini kazandı.