Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu’nun Yalancı’ya vedası çok konuşulacak!

Burçin Terzioğlu’nun Yalancı’ya vedası çok konuşulacak!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’nin bu sezon büyük bir iddiayla ekrana getirmeye başladığı baş rollerinde Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu’nun  yer aldığı Yalancı dizisi dün akşam yayınlanan bölümüyle final yaptı.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer’in yaptığı, senaryosunu Volkan Sümbül ve Meryem Gültabak’ın kaleme aldığı Yalancı dizisi, sağlam hikayesi ve güçlü oyunculuklarına rağmen reyting savaşında yenik düştü.

Dizide tacize uğrayan ancak bunu bir türlü ispatlayamayan ve önündeki her türlü engele karşı maruz kaldığı cinsel şiddeti ispatlamaya çalışan edebiyat öğretmeni ‘Deniz’ karakterine hayat veren Burçin Terzioğlu instagram hesabından yaptığı paylaşımla diziye veda etti.

Burçin Terzioğlu'nun Yalancı'ya vedası çok konuşulacak! 7

Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yapan ünlü oyuncu altına şunları yazdı; Bu ekibi bir araya toplayan yapımcımız @surecfilm ,zor bir hikayeyi deneme cesaretini gösteren yürekli kadınlar @itirozoflu @atukman öncelikle sizlere teşekkürler. Korkusuz, yetenekli, farkındalıklı,şahane insan,canım hocam @hulyathegezer , karakteri ayrı ,zekası ayrı özel adam @ugurkul ,calışmaya doyamadığım 2. yönetmenim @cerenkoc_ hepinize binlerce kez teşekkür ederim. Tüm set arkadaşlarım, sizler işinizi ilk günden son güne kadar sevgiyle ve inançla yaptınız. Minnettarım ve oyuncu dostlarım, saygıyla önünüzde eğiliyorum. Süperdiniz!

Yolculuğumuz kısa sürmüş olsa da, gurur duyduğum bir projede, kadına şiddetin hiçbir şekline sessiz kalmayan savaşcı bir karakteri canlandırdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hoşcakal Deniz, hoşcakal YALANCI.”