Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez ekrana dönüyor!

Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez ekrana dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – MF Yapım tarafından çekilen ve bir Güney Kore dizisi uyarlaması olan Mucize Doktor Fox TV’de yayınlandığı dönem büyük olay olmuştu. Özellikle baş karakter olan otizmli doktor Ali Vefa’yı canlandıran Taner Ölmez tüm izleyicilerin sevgilisi haline gelmişti. Başarılı oyuncu bir süre ara verdiği setlere yeniden dönüyor.

Bir Güney Kore dizisi olan Good Doctor’un Türkiye uyarlaması olan Mucize Doktor 2019 yılında yayınlanmaya başlamıştı. Taner Ölmez’in yanı sıra Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen’in de başrolleri paylaştığı dizi kısa sürede izleyicilerin çok beğenisini kazanmıştı.

Özellikle otizmli doktor Ali Vefa’yı canlandıran Taner Ölmez’in performansı Türk dizi tarihinin en iyilerinden biri olarak listeye girmişti. Mucize Doktor’da her şey yolunda giderken bir anda final kararı verilmişti. Bu kararın arkasında yatan nedenin başrol oyuncusu Taner Ölmez’in çok yorulmasıydı.

Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez ekrana dönüyor! 8

Nitekim kısa süre içerisinde karar verildi ve Mucize Doktor Mayıs 2021’de, arkasında binlerce gözü yaşlı hayran bırakarak ekranlara veda etti. Dizinin devam etmesi için hayranları sosyal medyada kampanyalar düzenledi ama kar etmedi, Mucize Doktor sona erdi. Türkiye’de olay yaratan Mucize Doktor bugünlerde Güney Amerika ülkelerinde izlenme rekoru kırıyor.

Mucize Doktor dizisinin böylesine büyük başarıya ulaşmasında en büyük pay sahibi olan Taner Ölmez, bir süre setlere ara vermişti. Ancak Ölmez ekrana yeniden dönüş yapıyor. Yetenekli oyuncu Alef dizisinin yeni sezonunda rol alacak.

Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez ekrana dönüyor! 9

Özel yapımlarıyla fark yaratan BluTV’nin yayınlandığı sene izleyenleri gizem ve aksiyon dolu bir yolculuğa çıkaran ve büyük ilgi gören polisiye mistik serisi Alef’in ikinci sezonu “ALEF: Mâl-i Hülya” bugün sete çıktı. MAY Productions imzalı “ALEF: Mâl-i Hülya”, 13. yüzyılda şifahanede işlenen bir cinayetin günümüze kadar gelen izlerini takip edecek.

Dizide Taner Ölmez’le birlikte Aybüke Pusat ve Hande Soral başrolleri paylaşırken Serdar Orçin, Mehmetcan Mincinozlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Cankat Adyos, Ahsen Türkyılmaz, Caner Erdem, Begüm Bağca Tiryaki, Evren Duyal, Yılmaz Sütçü, Esin Yıldız, Murat Akkoyunlu, Murat Kılıç, Hasan Şahintürk ve İlayda Sezgin de rol alıyor.