Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim’den ayrılarak ortalığı birbirine katan Halit Özgür Sarı yeni planını açıkladı!

Kardeşlerim’den ayrılarak ortalığı birbirine katan Halit Özgür Sarı yeni planını açıkladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisi son bölümde iki oyuncusu, Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu’nun ayrılığıyla bir hayli sarsıldı. Özellikle Halit Özgür Sarı’nın şimdi ne yapacağı büyük bir merak konusu. Oyuncu merak edenler için planını açıkladı.

Kardeşlerim dizisinin baş karakterlerinden biri olan Kadir’i canlandıran Halit Özgür Sarı’nın ölümü izleyicileri derinden etkiledi. Şimdi herkes geriye kalan üç kardeş olan Ömer, Asiye ve Emel’in ağabeyleri olmadan nasıl ayakta kalacağını merak ediyor.

Akıllardaki bir soru da Halit Özgür Sarı’nın bundan sonra ne yapacağı. 28 yaşındaki oyuncu bugüne kadar Diriliş Ertuğrul, Şampiyon, Hakan: Muhafız ve Kırmızı Oda dizilerinde rol almıştı. Ancak en büyük çıkışını Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Kadir karakteriyle yapmıştı.

Kardeşlerim’den ayrılarak ortalığı birbirine katan Halit Özgür Sarı yeni planını açıkladı! 7

Özellikle Kadir ve onun kız arkadaşı Melisa’yı canlandıran Damlasu İkizoğlu ekranda çok iyi bir partner olmuş, izleyicilerin de büyük sevgisini kazanmıştı. Ancak iki oyuncu da bir anda diziden ayrıldı.

Halit Özgür Sarı’nın Kardeşlerim dizisinden sonra ne yapacağını hayranları çok merak ediyor. Söylentilere göre Sarı, halen birçok yeni proje teklifi alıyor. Ancak yine söylentilere göre genç oyuncu şu an yeni bir projede yer almaktansa bir süre dinlenmeyi tercih ediyor.

Hayranları ise fazla vakit kaybetmeden Halit Özgür Sarı’yı yeniden ekranlarda görmek istiyor. Ancak Sarı’nın bu molasının fazla uzun süreceğini zannetmiyoruz. Çok yakında genç oyuncuyu yeni bir projede göreceğimizden eminiz.