Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, Cansu Dere, Eda Ece, Hande Erçel, Gökçe Bahadır, Beren Saat ve diğerleri… Peki sizin oyunuz kime?

Burcu Biricik, Cansu Dere, Eda Ece, Hande Erçel, Gökçe Bahadır, Beren Saat ve diğerleri… Peki sizin oyunuz kime?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2021 yılının sonlarına doğru yaklaşırken, özellikle ekrandaki dizileriyle izleyiciye yıl boyunca büyük keyif yaşatan ünlü isimler, farklı mecralarda ‘yılın enleri’ kategorileriyle adlarından söz ettirmekte. Son dönemde dijital alanda da gittikçe büyüyen dizi sektörünün beğenilen isimleri, izleyicinin farklı rollerde karşısına çıkıyor.

Rol aldıkları yapımlarla konuşulan başarılı oyuncular, dizilerini takip eden kişilerin yaptığı oylamalarla bazı mecralarda aday oluyor ve izleyicinin de takdiriyle keyif veren ödüllerin sahipleri oluyorlar.

Meslekleri adına göz önünde olan pek çok oyuncu gibi son dönemde rol aldıkları dizilerdeki rolleriyle izleyenlerin büyük takdirini toplayan bazı kadın oyuncular bu kez, Instyle Türkiye dergisinin başlattığı “Yılın En’leri” ödülleri için birbirleriyle yarışıyorlar.

Derginin instagram sayfasından yapılan duyuruyu ilk yayınlayanlardan birisi de Camdaki Kız dizisi ile ekranda olan Burcu Biricik’ti.

Burcu Biricik, Cansu Dere, Eda Ece, Hande Erçel, Gökçe Bahadır, Beren Saat ve diğerleri... Peki sizin oyunuz kime? 17

Oyuncu her ne kadar Camdaki Kız ile gündemde olsa da Netflix için çekilen ve izleyen herkesi derinden etkileyen Fatma dizisindeki başrolüyle de çok konuşuldu. Derginin instagram paylaşımında da özellikle Fatma dizisiyle kategoriye eklendiği etiketlerden ve paylaşılan fotoğraftan da anlaşılmakta.

Kendisiyle birlikte yarışan diğer isimlere de selam gönderen Burcu Biricik, “Birbirinden muhteşem kadınlar, meslektaşlarım, kız kardeşlerim” notuyla oylamayı duyurdu.

Burcu Biricik, Cansu Dere, Eda Ece, Hande Erçel, Gökçe Bahadır, Beren Saat ve diğerleri... Peki sizin oyunuz kime? 18

“En sevilen kadın dizi karakteri” kategorisinde pek çok başarılı kadın oyuncu yer alıyor. Son dönemin öne çıkan ve oyunculukları ile yıl boyunca da konuşulan isimleri arasında yer alan Gökçe Bahadır, Netflix’teki Kulüp dizisi ile ve Öykü Karayel de herkesin büyük takdirini kazanan Bir Başkadır isimli Netflix dizisiyle oylamada yer alıyor.

Ayrıca Yasak Elma ile Eda Ece ve Şevval Sam, Alev Alev dizisi ile Demet Evgar, Sen Çal Kapımı dizisi ile Hande Erçel, Atiye ile Beren Saat, Yargı ile Pınar Deniz ve Sadakatsiz ile Cansu Dere de bu kategoride yer alan isimler.

Hepsi birbirinden başarılı işlere imza atan kadın oyunculardan bakalım hangisi daha çok oy alacak? Kimin kazanacağından çok Instyle Türkiye’nin , ülkemizin çok konuşulan ve yer aldıkları her projede de oyunculuklarından övgüyle söz ettirmeyi başaran, 2021’e de damgasını vuran kadın oyuncuları sıraladığı bu kategoride seçim yapmak, hayli zor olsa gerek!

İşte diğer aday olan isimler…

Burcu Biricik, Cansu Dere, Eda Ece, Hande Erçel, Gökçe Bahadır, Beren Saat ve diğerleri... Peki sizin oyunuz kime? 19

Burcu Biricik, Cansu Dere, Eda Ece, Hande Erçel, Gökçe Bahadır, Beren Saat ve diğerleri... Peki sizin oyunuz kime? 20

Burcu Biricik, Cansu Dere, Eda Ece, Hande Erçel, Gökçe Bahadır, Beren Saat ve diğerleri... Peki sizin oyunuz kime? 21

Burcu Biricik, Cansu Dere, Eda Ece, Hande Erçel, Gökçe Bahadır, Beren Saat ve diğerleri... Peki sizin oyunuz kime? 22

Burcu Biricik, Cansu Dere, Eda Ece, Hande Erçel, Gökçe Bahadır, Beren Saat ve diğerleri... Peki sizin oyunuz kime? 23

Burcu Biricik, Cansu Dere, Eda Ece, Hande Erçel, Gökçe Bahadır, Beren Saat ve diğerleri... Peki sizin oyunuz kime? 24

Burcu Biricik, Cansu Dere, Eda Ece, Hande Erçel, Gökçe Bahadır, Beren Saat ve diğerleri... Peki sizin oyunuz kime? 25

Burcu Biricik, Cansu Dere, Eda Ece, Hande Erçel, Gökçe Bahadır, Beren Saat ve diğerleri... Peki sizin oyunuz kime? 26

Burcu Biricik, Cansu Dere, Eda Ece, Hande Erçel, Gökçe Bahadır, Beren Saat ve diğerleri... Peki sizin oyunuz kime? 27