Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisi ile büyük çıkış yakalayan oyuncu, sevilen dizinin kadrosunda!

Kuzey Yıldızı dizisi ile büyük çıkış yakalayan oyuncu, sevilen dizinin kadrosunda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de geçtiğimiz sezon ekrana veda eden romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, izleyici tarafından büyük beğeni toplayan bir yapım olmuştu. Karadeniz’in muhteşem manzaraları eşliğinde Ordu’da çekilen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başrolleri kadar, yan rollerde oynayan genç oyuncuları da büyük dikkat çekiyordu.

Aslıhan Güner’in ününe ün katan dizideki partneri İsmail Demirci idi. İki oyuncu, ekran birlikteliklerini başarılı performanslarıyla sürdürdüler ve büyük beğeni kazandılar.

İsmail Demirci, 3 kız babası olan Kuzey karakterine hayat veriyordu. Dizi Kuzey’in kızları Gökçe, Mine ve Feride’yi oynayan genç isimler de başarılı performanslarıyla diziyle birlikte ön plana çıkan isimler oldular.

Dizide Gökçe’ye Nilsu Berfin Aktaş, Feride’ye Gizem Güneş ve Mine’ye de Aslıhan Kapanşahin hayat veriyordu. Üç genç oyuncu, bu diziyle çok konuşuldular ve başarılı bir iş ortaya koydular.

Kuzey Yıldızı dizisi ile büyük çıkış yakalayan oyuncu, sevilen dizinin kadrosunda! 8

Özellikle Nilsu Berfin Aktaş, dizinin en çok konuşulan genç ismiydi. Performansıyla beğeni toplayan oyuncunun, ilk kez bir dizide rol alıyor olması da onun daha çok dikkat çekmesini sağlamıştı. İlk projesi olmasına karşılık son derece başarılı bir iş ortaya koymuştu.

Nilsu Berfin Aktaş’ın Kuzey Yıldızı dizisindeki deneyiminin hemen ardından yeniden bir başka dizi ile gündeme gelmesi de gecikmedi! Aktaş, Star TV’nin Benim Hayatım isimli dizisinde Genco Özak ile birlikte başrolde yer aldı. Ancak dizi beklenen ilgiyi görmeyince 6. bölümde final yaptı.

Kuzey Yıldızı dizisi ile büyük çıkış yakalayan oyuncu, sevilen dizinin kadrosunda! 9

Kuzey Yıldızı gibi başarılı bir işin ardından ilk başrolünde hüsran yaşayan genç oyuncu, bu kez atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası ile yeniden ekrana dönüyor!

Çekimleri Antakya’da gerçekleştirilen Kalp Yarası dizisi, başrollerinde yer alan Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan’ın yer aldığı dizi, reytinglerden çok iyi sonuçlar alamasa da sosyal medyada birinciliği, reyting birincilerine dahi kaptırmıyor.

Nilsu Berfin Aktaş’ın Kalp Yarası dizisinde sürpriz bir karakteri oynayacağı konuşulmakta. Aktaş, dizinin 28. bölümünden itibaren ekrana gelmeye başlayacak.