Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik’in paylaşımına Camdaki Kız izleyicisinden Hayri tepkisi geldi!..

Burcu Biricik’in paylaşımına Camdaki Kız izleyicisinden Hayri tepkisi geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisi 3. sezonuyla da ekranlara damga vurmaya devam ediyor.

Oyuncular dizinin setinde çok güzel bir enerji yakaladıklarını sık sık dile getiriyorlar. Bu durum zaman zaman sosyal medya paylaşımlarına da yansıyor.

Camdaki Kız’da ‘Nalan’ karakteriyle her hafta ekranda muazzam bir performans sergileyen oyuncu Burcu Biricik ekip arkadaşlarıyla toplu fotoğrafını instagram hesabında paylaşarak, ‘Canım ailem’ notunu düştü.

Burcu Biricik'in paylaşımına Camdaki Kız izleyicisinden Hayri tepkisi geldi!.. 7

Burcu Biricik’in paylaşımı, Camdaki Kız’ın başarısında oyuncuların sette birbirleriyle yakaladıkları uyumun da payı olduğunu gözler önüne seriyor.

Yüzlerce yorum alan fotoğrafa oyuncunun hayranları tarafından bazı esprili yorumlar da yapıldı. Oyuncunun bir çok hayranı Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı ‘Hayri’ karakterine vurgu yaparak, “Hayri aileden değil mi?” ve “Hayri’yi neden dışlıyorsunuz* gibi yorumlarda bulundular.

Camdaki Kız’ın yeni bölümlerinde Hayri ile Nalan arasında yaşananlar izleyiciye heyecan dolu dakikalar yaşatıyor. İzleyici, ilerleyen bölümlerde Hayri’nin oldukça takıntılı hallerine şahit olacak gibi görünüyor.

Camdaki Kız’ın ‘Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu’da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada,“ Kamera arkasında da güzel bir enerjimiz var. Güzel bir şekilde giden bir setimiz var. Bu bölümden itibaren gerçekten çok güzel sürprizler var. Daha dikkatli izlemelerini tavsiye ediyorum. Çünkü benim de okurken heyecanlandığım bölümler oldu. O yüzden ben de merak ediyorum. Çekerken başka, izlerken başka oluyor. İzleyici kısmına geçtiğim zaman ki merakımı gerçekten izleyince dindireceğim. Ben de merak ediyorum” ifadelerini kullandı.