Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük çıkış yapan Baht Oyunu dizisinde kıskançlık krizi!

Büyük çıkış yapan Baht Oyunu dizisinde kıskançlık krizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan ve izleyicilerin son haftalarda daha çok ilgi gösterdiği Baht Oyunu dizisinden yeni bölüm geliyor… Bayram haftası nedeniyle bir hafta rötar yapan altıncı yeni bölümde neler olacağı da merakla bekleniyor.

Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisinin başarılı performansları ile göz doldurduğu Kanal D dizisinde ilk 3 bölüm reytingler düşük geldi ama sonraki iki bölümde çok iyi oranlar elde edildi. Son günlerin yükselen yıldızı konumuna gelen Baht Oyunu dizisi, izleyicilerden çok olumlu yorumlar alıyor…

Oyuncuların ve tüm ekibin özverili şekilde çalışmaya devam ettiği Baht Oyunu dizisinde 27 Temmuz Salı akşamı 6. yeni bölüm yayınlanacak. Peki yeni bölümde neler izleyeceksiniz?

Baht Oyunu 6. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Bora’nın, Ada’yı da kampa götürmesi kıskançlıklarda tavan yapıyor! Tuğçe, kampa Bora ile beraber gideceğini düşünürken şok bir haber alıyor. Bora ona, Ada’nın da geleceğini söylüyor.

Rüzgar’ın da kampa katılmasıyla ortalık fena karışıyor. Bora’nın, kampta Ada ile uyuması ise, Tuğçe ve Rüzgar’ı fena halde öfkelendiriyor. Dans aktivitesi de, kıskançlıkların gün yüzüne çıkmasını sağlıyor.

Baht Oyunu yeni bölümüyle 27 Temmuz Salı 20.00’da Kanal D’de!