Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük merakla beklenen Üç Kuruş dizisinin konusu ortaya çıktı!

Büyük merakla beklenen Üç Kuruş dizisinin konusu ortaya çıktı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ay Yapım tarafından çekilecek olan ve büyük bir heyecanla beklenen Üç Kuruş dizisiyle ilgili bazı bilgiler belirginleşmeye başladı. Dizinin konusunun ne olacağı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın köşe yazısında belirttiğine göre Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinden birine hayat vereceği Üç Kuruş dizisi polis ile mafyanın bitmeyen savaşını anlatacak.

Ay Yapım Üç Kuruş’u ilk olarak, Show TV’nin çok sevilen ve bir süre önce final yapan dizisi Çukur’un son bölümünde duyurmuştu. Dizinin final bölümünün bir sahnesinde görünen “İçerde’den çıktık Çukur’a düştük sırada Üç Kuruş” duvar yazısıyla yapım şirketi sıra dışı bir tanıtıma da imza atmıştı.

Dizi dünyasında o günden beri Üç Kuruş dizisi hakkında büyük soru işaretleri var. Herkes diziyle ilgili gelecek haberleri bekliyor. Daha önce belirtilene göre Üç Kuruş dizisi üç erkeğin hikayesi üzerinden şekillenecek. Dolayısıyla dizide üç tane erkek başrol oyuncusu olacak. Başrol oyuncularından biri Uraz Kaygılaroğlu olacak. Ancak diğer isimlerle ilgili hala kesinleşen bir bilgi yok.

Büyük merakla beklenen Üç Kuruş dizisinin konusu ortaya çıktı! 7

Çukur’un yazarlarından Damla Serim’in başarılı kalem Murat Uyurkulak’la beraber yazacağı diziyi Sinan Öztürk yönetecek. Yine Birsen Altuntaş’ın belirttiğine göre polis ve mafya çatışmasını anlatacak dizide Kaygılaroğlu’na başta emniyet amiri Efe karakterinin önerildiği ancak ünlü oyuncunun kumarhane işleten Kartal rolünü kabul ettiği öğrenildi.

Dizide oynaması için Taner Ölmez’e teklif yapıldığı ancak oyuncunun teklifi kabul etmediği belirtildi. Damla Sönmez’e ise hiç teklif gitmediği kulaklara geldi.

Dizide seri katil İrfan, her kurbanını öldürdükten sonra üzerine 3 kuruş atıyor. Dizi de adını buradan alıyor.