Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’lu Yalı Çapkını hangi kanalda yayınlanacak?

Çağatay Ulusoy’lu Yalı Çapkını hangi kanalda yayınlanacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yer aldığı birbirinden farklı projelerle başarı grafiğini hızla yükselten Çağatay Ulusoy, yaptığı doğru seçimler sayesinde birbirinden kaliteli işlere imza atıyor. Son olarak BluTV için çekilen Yeşilçam dizisinde izlediğimiz Çağatay Ulusoy, şimdi de Yalı Çapkını isimli diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yeni dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ise büyük merak konusu.

Yalı Çapkını dizisi, ekranların en etkileyici dizileriyle adından söz ettiren Gülseren Budayıcıoğlu’nun imzasını taşıyor. Yalı Çapkını dizisi, bugüne kadar Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Atiye gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen ve Gülseren Budayıcıoğlu ile Onur Güvenatam ortaklığındaki OGM Pictures tarafından çekilecek.

Yalı Çapkını isimli diziyle ilgili henüz çok fazla bilgi yok. Sadece yapım şirketi ve başrolündeki oyuncunun ismi resmen açıklandı. Yeni dizide Çağatay Ulusoy’a eşlik edecek kadın oyuncu olarak ise iki ünlü ismin adı geçiyor: Özge Gürel ve Neslihan Atagül.

Çağatay Ulusoy'lu Yalı Çapkını hangi kanalda yayınlanacak? 7

Ekranlara iddialı bir şekilde gelmeye hazırlanan Yalı Çapkını dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı büyük bir merak konusu. Gelen bilgilere göre yeni dizi TV8’de yayınlanacak.

Bu iddiaya yol açan görüntü ise Acun Ilıcalı’nın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, Dominik Cumhuriyeti’ne özel uçağıyla giderken yanında Gülseren Budayıcıoğlu’nun bulunduğu bir fotoğraf paylaşmıştı.

Yalı Çapkını dizisiyle ilgili gelen bilgiler henüz çok kısıtlı. Ancak ulaşan bir başka bilgiye göre yeni dizinin yabancı dizi ya da kitap uyarlaması olmayacak, tamamen orijinal bir hikayeden oluşacak.