Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un etkileyici dizisi veda etti!

Çağatay Ulusoy’un etkileyici dizisi veda etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu TV’de Nisan ayında izleycilerle buluşmaya başlayan Yeşilçam isimli dizi büyük bir ilgi görmüştü ve her bölümü de izleyicilerde farklı bir his uyandırmıştı… Yeşilçam dizisinin dün akşam vedası vardı.

Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş’ın yer aldığı ‘Yeşilçam’ birçok izleyiciyi kendine bağladı ve 1960’lı yılların Türkiye’sinden kesitler sundu.

60’lar Türkiye’sinde yükselen Yeşilçam Sineması’nın naif ve samimi hisler yaratan atmosferini destansı bir dille sunarken arka planda kalan karanlık yönlerine de ışık tutan yapım her hafta perşembe akşamları yeni bölümün yayınlanması ile devam etti ve dün akşam da sezon finali yaparak izleyicilerine veda etti.

Yeşilçam dizisinin ikinci sezon onayını da aldığı ve çekimlerin de başlayacağı daha önce gelen haberler arasındaydı… İzleyiciler projeyi beğendi ve yeni sezonların da olmasını arzu ediyor.

Hayatını sinemaya adamış genç bir yapımcının önüne çıkan her türlü engele rağmen inandıklarından vazgeçmeden hayallerinin peşinden gitme hikayesini gözler önüne serecek olan ‘Yeşilçam’ izleyenlere yoğun duygular yaşattı.

Sibel Tuna’nın yapımcılığını üstlendiği Sunset Film imzalı ‘Yeşilçam’ geçmişin tozlu sayfalarını aralayarak şatafatlı bir dünyanın kapılarını aralayan dizinin sezon finali fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.