Ana sayfa Dizi Haberleri Baş Belası dizisi Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu için büyük fırsat!

Baş Belası dizisi Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu için büyük fırsat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında izleyicilerle buluşacak olan bir başka dizi daha atv ekranında görücüye çıkmaya hazırlanıyor… Seçkin Özdemir ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde buluştuğu Baş Belası isimli dizi bir polisiye hikaye ile geliyor.

Yaz ekranında genelde romantik komedi yapımları öne çıkartılır. Ancak Polisiye hikayeler de izleyiciler tarafından çok beğeniliyor ve aksiyon dolu sahnelerin yanı sıra güçlü hikayeler de karşılık buluşuyor. Buna en güzel örnek de Arka Sokaklar. Baş Belası isimli yeni dizide polisiye hikayesi olması bakımından önemli bir avantaja sahip.

Kuruluş Osman dizisindeki Flatyos karakterinin ardından Baş Belası’nda bambaşka bir rolde izleyeceğimiz Seçkin Özdemir, 2020 yılına kadar süren dizi şanssızlığını da atv’nin etkileyici Kuruluş Osman dizisiyle üzerinden atmıştı. Şimdi oyuncunun kendisini gösterme ve bu polisiye dizi fırsatını kariyerinde daha yükseklere tırmanma fırsatı olarak kullanma dönemi geldi.

Baş Belası dizisi Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu için büyük fırsat! 7

İrem Helvacıoğlu da çok başarılı bir Sen Anlat Karadeniz tecrübesinin ardından Seni Çok Bekledim ile ekrana dönmüş ama hayranlarını pek de tatmin edememişti. Özellikle partner seçimi nedeniyle son dizisinde çok eleştirilen Helvacıoğlu, şimdi Seçkin Özdemir ile bir arada ve ikilinin birbirlerine yakıştıkları da fragmanlardan anlaşılıyor.

Baş Belası isimi atv dizisi yakında izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni fragmanı da paylaşıldı ve ilgi daha da arttı.

Baş Belası”, kendisini ailesine adamış bir kadın olan İpek Gümüşçü’nün hayatını derinden sarsan olaylar sonucu emniyette psikolog olarak çalışmaya başlamasıyla yaşadıklarını konu alıyor. İpek’in çocukluğundan beri tutkusu olan polisiye merakı onu cinayet büro baş komiseri Şahin Kara’yla sık sık karşı karşıya getirecek. “Baş Belası” birbirine taban tabana zıt bu iki karakterin polisiye maceralarla süslü eğlenceli hikayelerini anlatacak.

Yaz ekranında izleyiciye polisiye heyecanı yaşatacak Baş Belası’nın başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir yer alıyor. İkiliye deneyimli oyuncular Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Özgür Cem Tuğluk eşlik ediyor.

Heyecanlı ve sürükleyici hikayesini eğlenceli bir dille anlatacak dizinin senaryosunu Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel, Ahmet Orçun Okşar ve Ramazan Demirli yazıyor.