Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de 5 dizi harcandı, yeni dizi Mahkum için tedirginlik yükseldi!

Fox TV’de 5 dizi harcandı, yeni dizi Mahkum için tedirginlik yükseldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin diziler konusunda bu sezon yaşadıkları ileride tüm kanallar için ders olacaktır. Kanalın bu kadar etkili projeleri ortaya çıkarması, çok ünlü isimlerin büyük emekler vermesine rağmen, tutmayan dizileri mutlaka araştırılmalı. Fox TV’nin seçimlerinde bir sorun mu var yoksa, yayından kaldırma stratejisinin izleyicilerdeki olumsuz yansıması mı etkili oluyor, bunun ortaya çıkması lazım.

Uzak Şehrin Masalı ile başlayan erken finaller, Son Yaz ile Yalancılar ve Mumları dizileriyle devam etti. Geçtiğimiz hafta da erken finaller Misafir ve Elbet Bir Gün dizileriyle sürdü… Tam 5 dizisini reytinglere kurban veren Fox TV’nin hem seçimlerini hem de stratejilerini sorgulaması gerekiyor.

Mahkum isimli yeni dizide heyecanlı fragmanları ve oluşturulan büyük beklenti ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Ancak Fox TV’deki bir dizi izlemenin bedeli olduğunu iyi bilen hayranlar Mahkum’u heyecanla bekliyor ama tedirginlik de yüksek.

Daha geçen çok büyük beklentilerle sunduğu iki dizisini hemen yayından kaldıran bir Fox TV olunca, Mahkum için de izleyicilerin tedirgin olması doğal.

Fox TV'de 5 dizi harcandı, yeni dizi Mahkum için tedirginlik yükseldi! 7

Koronavirüs sorunları nedeniyle, 14 Aralık Salı akşamı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümü olmadığı için Fox TV, bir risk alarak Mahkum dizisini başlatma kararı aldı.

16 Aralık Perşembe günü ise Mahkum dizisinin ikinci bölümü yayınlanacak ve bu durum Fox TV adına da bir ilk olarak kayıtlara geçecek. Aynı hafta bir dizinin iki bölümünü yayınlamak hem cesaret istiyor hem de izleyicilerin yayın günü konusunda kafa karışıklığı yaşamalarını kabul etmek anlamına geliyor.

Gelecek hafta salı akşamı Mahkum dizisini bekleyen izleyiciler olursa şaşırmamak lazım. Ancak dizinin yayın günlerinin perşembe olduğunu yeniden belirtelim. Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu ve Melike İpek Yalova’nın başrolünde yer aldığı Mahkum, Innocent Defendant isimli Güney Kore dizisinden uyarlandı.

Mahkum, eşi ve kızını öldürdüğü şüphesi ile yargılanan ve hafızasını kaybetmesi sonrasında kendisini gerçek suçluları bulmaya adayan bir savcının hikayesini anlatıyor. Dizinin bu hafta yayınlanacak iki bölümünün reytingleri de geleceği hakkında büyük fikir verecek.