Ana sayfa Sosyal Medya TRT1’de izleyicilerin bitmesini hiç istemediği dizi, şoke edici bir bölümle veda ediyor!

TRT1’de izleyicilerin bitmesini hiç istemediği dizi, şoke edici bir bölümle veda ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun kuşkusuz ki en başarılı yapımlarının başında Masumlar Apartmanı dizisi geliyor. TRT1 ekranlarında yayınlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu imzası taşıyan hikayenin senaryolaştırılması ile ortaya muhteşem bir dizi çıktı. Ezgi Mola, Merve Dizdar ikilisi harikalar yarattı. Aynı şekilde Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah da rollerini başarıyla canlandırdı.

İnci karakterinin sezon finalinde veda edeceği de ortaya çıkmış ve hayranlar şoke olmuştu. Masumlar Apartmanı dizisinin vedasını hiç istemeyen dizi hayranları ne yazık ki, 8 Haziran Salı akşamı 37. bölüm ile birlikte dizinin ara verdiğine şahit olacak. Yaz aylarında Masumlar Apartmanı’nı heyecanla bekleyecek olan hayranlar, 3 aylık aradan sonra tahminen Eylül’de yeniden diziye kavuşacak.

TRT1'de izleyicilerin bitmesini hiç istemediği dizi, şoke edici bir bölümle veda ediyor! 8

Masumlar Apartmanı’nın çok başarılı geçen ilk sezonu 37. bölüm ile birlikte geride kalıyor. Veda günü 8 Haziran ve milyonlar ekran başında olacak. Bir de İnci karakterinin diziden ayrılacağının ve şoke edici bir ölüm olayının yaşanacağı ortaya çıkınca heyecan daha da arttı.

Peki İnci nasıl ölecek? İzleyiciler merakla 37. bölümü bekliyor. Masumlar Apartmanı’nın sezon finalinden yayınlanan fragman da kısa sürede büyük ilgi gördü.

TRT1'de izleyicilerin bitmesini hiç istemediği dizi, şoke edici bir bölümle veda ediyor! 9

İnci ölünce, Han’a ne olacak? İzleyicilerin aklındaki en önemli sorulardan birisi de bu… Masumlar Apartmanı yine meraklı hayranlarına muhteşem bir bölüm sunuyor. Dizinin sezon finalinde yaşanacaklar fragmana yansıdı.

1,5 milyon görüntülenmeyi kısa sürede elde eden fragmanda bazı detaylar var. Masumlar Apartmanı dizisinin 37.bölüm sezon finalinde hem duygusal hem de etkileyici sahneler sizleri bekliyor.