Ana sayfa Sosyal Medya Cam Tavanlar dizisinde Bensu Soral hatalı seçim mi oldu?

Cam Tavanlar dizisinde Bensu Soral hatalı seçim mi oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Show TV ekranında Cam Tavanlar isimli dizi hafta içinde ilk bölümü ile izleyicilerle buluştu. Kubilay Aka ile Bensu Soral ikilisini başrolde buluşturan dizinin hikayesi bir hayli dikkat çekmişti. İş yaşamında kadınların yaşadığı fırsat eşitsizliği sorunlarına odaklanan dizide Cem ile Leyla karakterlerini izliyoruz.

Bensu Soral 4 yılın ardından yeniden dizi setlerine döndü. Kubilay Aka ise 4 yıllık Çukur macerasını erken bitirip diziye geldi. Birçok hayran ikiliyi birbirlerine yakıştırdı ve uyumlu olduklarını düşünüyor. Ancak dizi başladıktan sonra Bensu Soral’ın performansına yönelik bir eleştiri de gelmeye başladı.

Cam Tavanlar dizisinde Bensu Soral hatalı seçim mi oldu? 2

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Leyla karakterinde Soral’ın biraz aksadığı düşüncesini köşesinde paylaştı.. Meriç Acemi’nin senaryosunu yazdığı bir hikaye olması nedeniyle ayrıca dikkat çeken Cam Tavanlar dizisinde Bensu Soral’ın canlandırdığı Leyla karakterine çok iyi oturmadığı düşüncesinde olan Koloğlu, şöyle yazdı:

“Bensu Soral üzerinde pek durdu ev ahalisi. Neden? Cem (Kubilay Aka) ile uyum bir kenara oyuncumuzun kendi rolü ile bazı sorunları vardı. Romantik komedilerin alışılagelmiş şımarık aptal kadın değil; bilakis kendi tarifiyle “Çok çalıştım ben çok emek verdim burası için (şirketi için) (…) Ağlamam ben(…) bir sorun olunca çözerim ben.” Yani hırslı. Ev ahalisi tüm bunları yapmış cevval bir kadın havasını bir türlü veremediği kanaatinde…”