Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV dizisi çok iyi başladı ama çöküş ile bitiyor!

Star TV dizisi çok iyi başladı ama çöküş ile bitiyor!

tarafından ker_def

Star TV ekranında izleyicilerle bu sezon buluşan dizilerden birisi de Akrep olmuştu. Demet Akbag ile Evrim Alasya ikilisini başrolde buluşturan dizide ayrıca; Bestemsu Özdemir, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Demet Gül, Bekir Aksoy, Çağdaş Onur Öztürk gibi isimler de yer aldı… Dizinin şimdiye kadar 25 bölümü yayınlandı ve final kararı da açıklandı.

Akrep dizisi 26.bölümüyle birlikte 17 Haziran Perşembe akşamı izleyicilerine veda edecek. Aslında dizi çok iyi bir başlangıç yapmıştı. Cuma akşamları yayına başladığında iyi reytingler alan dizi, gün değiştirmesinin ardından bir miktar izleyicisini kaybetti.

Akrep’in ilgi çeken senaryosunda yaşanan sıkıntılar ise birçok izleyicinin yapımı terk etmesine yol açtı. Ancak 26 bölüm garantisi kulis bilgileri geldi. Akrep dizisi de ömrünü 26.bölüm ile tamamlamaya çok yaklaştı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, dizinin çöküşünün altında senaryonun sulandırılması yattığını düşünüyor.

Koloğlu, değerlendirme yazısında şu ifadeleri kullandı: “Sezonun iddialı dizilerindendi. Merak uyandıran bir cast seçimi yapılmıştı. Sır perdesi ile bir süre ev ahalisinin ilgisini çekti. Sonra sonra iş sulanmaya başladı. Entrikaların samimiyeti kalmadı. 26’ncı bölümde final yapacak. Fena bir rakam değil bu uzun dizi dünyasında…”