Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin canlı yayında küfretti! Hande Erçel onun adına özür dilese de izleyici affetmedi!

Kerem Bürsin canlı yayında küfretti! Hande Erçel onun adına özür dilese de izleyici affetmedi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en beğenilen erkek oyuncularından biri Kerem Bürsin. Büyüdüğü ABD’den döndükten sonra Güneşi Beklerken dizisiyle oyunculuğa adım adan Bürsin, Şeref Meselesi dizisinde canlandırdığı Yiğit karakteriyle adından söz ettirdi, son olarak rol aldığı Sen Çal Kapımı ile ününe ün kattı.

Özellikle kadın izleyicilerin hayran olduğu 34 yaşındaki oyuncu son yaptığı yanlış bir hareketle tepkileri üzerine çekti. Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı ve aynı zamanda gerçek hayattaki sevgilisi Hande Erçel’le canlı yayındayken küfretti.

Çekim sonrası Hande Erçel’le Instagram üzerinden bir canlı yayın yapan Kerem Bürsin, “Şimdi bir sahne çektik. Sahneden çıkamıyorum. Ağzıma s..ldı ya” ifadelerini kullandı.

Bürsin’in küfrü üzerine bir an ne diyeceğini bilemeyen Hande Erçel, izleyicilerden özür diledi. Ancak izleyici affetmedi.

Günlük hayatta hepimizin bu sözleri söyleyebildiğine ancak canlı yayında sarfedilmemesi gerektiğine dikkat çeken izleyiciler Kerem Bürsin’un bu davranışından hiç hoşlanmadıklarını ifade etti.

Bir izleyici “Şunların “hava”sı hollywood ünlülerinde yok. Çabuk doyuyorlar çabuk, biraz emek verip platoda sahnede yatsalar bekleseler böyle olmazlar”diye yazdı.

Kerem Bürsin canlı yayında küfretti! Hande Erçel onun adına özür dilese de izleyici affetmedi! 10

Bir başka izleyici ise Kerem Bürsin’i kınayarak “Ülke adına tek faydaları yok. Ülkeye istahdam sağlayan emekçi çiftçiler bunlar kadar değer almıyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

Kerem Bürsin canlı yayında küfretti! Hande Erçel onun adına özür dilese de izleyici affetmedi! 11

Bir başka izleyici ise olayı çok başka şekilde değerlendiriyordu. Kerem Bürsin’in küfretmediğini, argo konuştuğunu söyleyen izleyici “Burda bir küfür yok argo var birbirlerine çok yakışıyorlar Brad Pitt & Angelina Jolie kıvamında geliyor bana başarıları daim olsun eğlenceli bir an olmuş :)” dedi.

Kerem Bürsin canlı yayında küfretti! Hande Erçel onun adına özür dilese de izleyici affetmedi! 12

İşte Kerem Bürsin’i kınayan yorumlardan bazıları:

Kerem Bürsin canlı yayında küfretti! Hande Erçel onun adına özür dilese de izleyici affetmedi! 13