Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi daha başlayamadan talihsizlik yaşadı!

Camdaki Kız dizisi daha başlayamadan talihsizlik yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarında yeni başlayacak olan Camdaki Kız dizisi merak ve heyecanla bekleniyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, hem hikayesi hem oyuncu kadrosu hem de yaydığı hissiyat ile şimdiden dikkatleri çekti.

Dizinin güçlü bir hikaye ve başarılı oyuncuklar ile gümbür gümbür geldiği bir atmosfer var. Ancak bu durumu bozan büyük bir talihsizlik de yaşandı. Burcu Biricik ile birlikte başrolde yer alan Feyyaz Şerifoğlu’nun koranvirüse yakalanması diziyle ilgili planları da alt üst etti.

Normalde dizinin 1 Nisan Perşembe yani bu akşam yayınlanması bekleniyordu. Zira Kanal D stratejik bir karar alarak, TRT1’in Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ile aynı gün Camdaki Kızı başlatacak ve izleyicilerin bir bölümünü kendisine çekmeye çalışacaktı.Ancak başrol oyuncusunun yaşadığı talihsizlik bunu engelledi.

Camdaki Kız dizisi daha başlayamadan talihsizlik yaşadı! 6

Şimdi 8 Nisan Perşembe akşamı ilk bölüm ekrana gelecek ama Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi de bir hafta önce başladığı için daha avantajlı konuma geçecek. Camdaki Kız dizisinin TRT1’in muhteşem yapımı karşısında gelecek hafta sağlam durması bu haftaya göre biraz daha zor olacaktır. Ancak perşembe rekabetinin çok çetin geçeceği de net.

Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor dizilerinin de yer aldığı perşembe akşamları, artık reyting aslanın midesinde..

Camdaki Kız dizisinin 1. bölüm 3. fragmanı da yayınlandı. Sizleri güçlü bir dizi bekliyor. İşte yeni görüntüler:

Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı Camdaki Kız’da; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek yer alıyor.

Camdaki Kız dizisi daha başlayamadan talihsizlik yaşadı! 7

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Nadim Güç’ün üstlendiği, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Camdaki Kız 8 Nisan Perşembe 20.00’de Kanal D’de başlıyor!