Ana sayfa Sosyal Medya Baş Belası, İrem Helvacıoğlu için büyük bir sınav olacak! İşte sebebi!

Baş Belası, İrem Helvacıoğlu için büyük bir sınav olacak! İşte sebebi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yapımını ARC Film, yönetmenliğini Murat Onbul’un yaptığı yeni ATV dizisi Baş Belası dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor. Dizinin çekimleri son hız sürüyor. Yapılan duyuruya göre dizinin ilk bölümü 20 Haziran Pazar akşamı saat 20.00’da atv’de yayınlanacak.

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yer aldığı dizi komedi türünde olacak. Dizi birbirinden çok farklı karakterlere sahip ancak birlikte çalışmak zorunda olan bir polis ve psikoloğun hikayesini anlatacak. Baş Belası dizisinin hikayesi şöyle:

Baş Belası, kendisini ailesine adamış bir kadın olan İpek Gümüşçü’nün hayatını derinden sarsan olaylar sonucu emniyette psikolog olarak çalışmaya başlamasıyla yaşadıklarını konu alıyor. İpek’in çocukluğundan beri tutkusu olan polisiye merakı onu cinayet büro baş komiseri Şahin Kara’yla sık sık karşı karşıya getirecek. Baş Belası birbirine taban tabana zıt bu iki karakterin polisiye maceralarla süslü eğlenceli hikayelerini anlatacak.

Baş Belası, İrem Helvacıoğlu için büyük bir sınav olacak! İşte sebebi! 8

Komedi türündeki Baş Belası dizisi, İrem Helvacıoğlu için de büyük bir sınav olacak. Zira 31 yaşındaki oyuncu bugüne kadar hep dram yapımlarda rol almıştı.

Oyunculuk kariyerine 2010 yılında Behzat Ç. Dizisinde canlandırdığı yardımcı bir karakterle başlayan Helvacıoğlu, en büyük çıkışını 2018-2019’da yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisiyle yapmıştı. Genç oyuncu Sen Anlat Karadeniz’de 16 yaşında kapatıldığı evde sekiz yıl boyunca şiddette maruz kalan bir kadın olan Nefes’i canlandırmıştı. İrem Helvacıoğlu’nun karakteri her bölümde izleyiciyi göz yaşına boğarken dizi, kadına şiddet sahneleri sebebiyle de bir hayli eleştirilmişti.

Baş Belası, İrem Helvacıoğlu için büyük bir sınav olacak! İşte sebebi! 9

Şimdi İrem Helvacıoğlu’nu yepyeni bir proje bekliyor. Helvacıoğlu bu kez ağlatmak yerine izleyicileri güldürecek. Bu genç oyuncu için aynı zamanda yeni bir meydan okuma olacak. Nitekim kısa süre önce verdiği bir röportajda İrem Helvacoğlu “Çok farklı bir projeyle çok farklı bir İrem olarak geldim” dedi.

Her ne kadar Helvacıoğlu’nu bu kez farklı bir görev bekliyor olsa da hayranları genç oyuncunun bu rolün de altından başarıyla kalkacağından emin.