Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi için Kanal D’nin büyük planı!

Camdaki Kız dizisi için Kanal D’nin büyük planı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Camdaki Kız isimli dizi ile ilgili planlar ortaya çıkmaya başladı. Türk dizi sektöründe bir ilk yaşanıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun yayında olan 3 hikayesine şimdi de Camdaki Kız eklenecek. Bir yazarın 4 farklı hikayesinin farklı kanallarda yer alması bir ilk.

Kanal D’nin Camdaki Kız isimli iddialı dizisi için başroller zaten belli olmuştu. Kırmızı Oda’dan muhteşem bir ikili olan Boncuk ve Can’a hayat veren Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu yeni dizi için de bir araya geliyor. Bu ikilinin yeni dizide buluşması da hayranlar için büyük sürpriz oldu.

Nalan ve Sedat karakterleri artık yeni favori çift olarak 2021 yılına yakında damga vurmaya başlayacak. Kanal D’nin hazırlıkları son sürat devam eden diziyi Nisan ayında yayına alması bekleniyor. Ayrıca yapımın hangi gün ekrana geleceği konusu da önemli.

Camdaki Kız dizisi için Kanal D'nin büyük planı! 7

Kanal D’nin perşembe gününü düşündüğünü gazeteci Birsen Altuntaş yazmıştı. Bu kararın arkasında ise Salı akşamları Masumlar Apartmanı, Çarşamba akşamları Doğduğun Ev Kaderindir ve Cuma akşamları da Kırmızı Oda olduğu için, bu dizilere rakip olmamak adına perşembe günü düşünülüyor.

Dizinin yayını öncesinde izleyiciler de bir hayli heyecanlı ve gelişmeleri yakından takip ediyor. Hande Ataizi, Tamer Levent, Nur Sürer, Devrim Yakut, Selma Ergeç, Nihal Menzil, Enis Arıkan, Feri Güler, Tuğrul Tülek ve Hamza Yazıcı’nın rol aldığı dizinin yönetmeni ise Kadın’dan hatırlayacağınız Nadim Güç olacak.