Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi reytinglerde rakiplerine büyük ders verdi!

Camdaki Kız dizisi reytinglerde rakiplerine büyük ders verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerin büyük ilgisini çekmeye devam eden Camdaki Kız, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli eserinden uyarlanan bir proje. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde yer aldığı diziye, son olarak Hayri karakterinde Cihangir Ceyhan katıldı.

Hikayenin Hayri karakteri ile birlikte farklı bir noktaya gitmesi izleyicilerin de ilgisini artırmasına neden oldu. Camdaki Kız dizisi 14. bölümü ile ekranda yer aldı. Perşembe rekabetinde Bir Zamanlar Çukurova ve Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizileri de önemli yapımlar olarak öne çıkıyor.

Ancak Camdaki Kız dizisi ikinci sezonuyla daha da çok ilgi görünce reytinglerde önemli bir değişim yaşandı. Geçen sezon tüm kişiler kategorisinde birincilik elde etmekte zorlanan Kanal D dizisi, bu sezon bu sorunu da çözdü. 14. bölümü ile tüm kategorilerde birinci olan Camdaki Kız, yerini sağlamlaştırdı.

3 sezon boyunca Bir Zamanlar Çukurova dizisinin tüm kategorilerde birinci olmasına alıştığımız perşembe akşamları artık Camdaki Kız dizisinin zirveden inmeyeceği anlaşılıyor.

Tüm kategorilerde izleyicilerin yoğun ilgi göstermesi dizinin bir başka avantajı oldu. Ayrıca her geçen hafta daha da etkili hale gelen hikaye reytinglerde de çıkışı tetikleyen bir etki yapıyor.

Perşembe rekabetinde Kanal D’nin tüm yapımların önüne geçmesi çok önemli bir gelişme oldu.