Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde 2022 yılında hikayede yeni dönem başlıyor!

Camdaki Kız dizisinde 2022 yılında hikayede yeni dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinin Kanal D ekranında Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 26. bölümünde Nalan karakterinin izleyeceği görüntüler, dizide büyük bir kırılma yaşanacağına işaret ediyor.

Burcu Biricik’in başarıyla canlandırdığı Nalan karakteri 26. bölümde Sedat ile Melisa’nın aşk yaşadığı anların görüntülerini izleyecek ve gözyaşları akacak… Nalan, at gözlüğünü çıkartıp kocası Sedat’ın gerçekte kim olduğunu daha iyi anlayacak.

Nalan’ın gerçekleri öğrenmesi ile birlikte her şey değişecek. Camdaki Kız dizisinin 2021 yılındaki son bölümü 30 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde Sedat ve Melisa’nın birlikte olduğu videoyu izleyen Nalan için artık hayatında yeni dönem başlıyor.

Sedat’ın olmadığı, yalanların olmadığı ve kendi tercihlerinin öne çıkacağı yeni dönemi 2022 yılındaki ilk bölümlerde izlemeye başlayacaksınız.

Dizinin 26. bölümünde Cavit’in şirkette olan ortaklığı zor bir duruma giriyor. Sedat, bu durumdan çıkmayı düşünürken Rafet’in son anda verdiği karar Nalan’ın görüntüleri izlemesine neden olur.

Senaryosuyla, oyunculuk performanslarıyla, çekim kalitesiyle ve müzikleriyle 2021 yılına damga vuran Camdaki Kız dizisi, bu yıl son kez çarşamba akşamı izleyici karşısında olacak.

Ocak ayının ilk haftasında ekrana ara vermesi beklenen dizinin yeni bölümleri izleyicileri daha da çok heyecanlandıracak.