Ana sayfa Dizi Fragmanları 2022 yılının en sürpriz dizi projesi Show TV’de ortaya çıktı!

2022 yılının en sürpriz dizi projesi Show TV’de ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022 yılında Show TV’ye bomba gibi bir dizi geliyor! Dizi hayranlarının şimdiye kadar duyurulan yeni projeler arasında en çok merak ettiği yapımın Baba olduğunu biliyor musunuz?

Show TV’de 2022 yılının Ocak ayında izleyici ile buluşması beklenen Baba dizisi için çok büyük bir hazırlık yapılıyor. Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş’ın başrolünde buluştuğu diziye hala katılan yeni ismiler var.

Dizinin çekimleri başladı ve ilk fragman da yayınlandı. Fragmanın ardından Baba dizisine yönelik çok sayıda mesaj paylaşıldı. Sosyal medyada dizinin izleyicileri fazlasıyla etkilediği ve yüksek bir beklenti oluştuğu görülüyor.

Çukur dizisini yazan Gökhan Horzum’un Ekin Atalar ile birlikte senarist olarak yer alması da izleyicilerin heyecanını artırıyor. Çukur dizisindeki gibi fenomen bir yapımın izleyici ile buluşacak olmasının yanı sıra, dizinin sloganı da dikkat çekti.

“Bir Anadolu Hikayesi” olarak lanse edilen Baba dizisi, Gönül Dağı gibi gerçek bir Anadolu hikayesi kıvamında olur ise izleyiciler ekran başından kalkamayacaktır.

Dizinin tecrübeli yapım firması olan Ay Yapım imzasını taşıması da önemli bir faktör. Bugüne kadar birçok projeye imza atan Ay Yapım, yine ortaya çok etkili bir dizi koydu.

Son olarak Bihter Dinçel ve Tolga Sala’nın da kadrosuna katıldığı Baba dizisinde etkileyici bir oyuncu kadrosu buluşmaya başladı.

Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin kadrosunda; Zeynep Tuğçe Bayat, Taner Rumeli, Özge Özacar, Beril Pozam, Damlasu İkizoğlu, Nihan Okutucu gibi oyuncular da yer alıyor.

Baba isimli yeni dizide, birbirinden kopan Saruhanlı ailesinin uçak kazası sonrası değişen hayatı konu ediliyor.