Ana sayfa TV Programları Fox TV, yılbaşı akşamı sade bir yayın hazırladı!

Fox TV, yılbaşı akşamı sade bir yayın hazırladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yılbaşı için televizyon kanalları özel hazırlıklar yaparken, Fox TV’nin 2022 yılının gelişini kutlayacağı 31 Aralık Cuma akşamı yayın programı netleşti.

Bu sezon dizileri ile dikkatleri çeken, bazı yapımlara erken final yaptırmak zorunda kalan Fox TV, yılbaşı akşamı için önce sinema filmi ardından da Ata Demirer Gazinosu isimli komedi programını yayınlayacak.

Fox TV”de 31 Aralık Cuma günü saat 20.00’da Yalancı Sevgilim isimli sinema filmi izleyicilerle televizyondan ilk kez buluşacak. Özel bir program hazırlamak yerine hazır içerikler ile yılbaşını geride bırakmayı planlayan Fox TV, sade bir yılbaşı yayını hazırladı.

Yalancı Sevgilim filmi Murat Çiçek ile Enis Özkan’ın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Günay Günaydın yer aldığı romantik komedi hikayesi… Senaryo yazarlığını Meltem Çitçi’nin yaptığı Yalancı Sevgilim filminde başrollerde Gökhan Keser, Arbil Tamur ve Belma Memati yer alıyor.

Fox TV ayrıca 22.00’dan itibaren de Ata Demirer Gazinosu isimli programı yayınlayarak yeni yılı kutlayacak. Fox TV’nin sade bir yılbaşı programı hazırlaması dikkat çekti.

Cuma akşamı kanalın sevilen dizilerinden Aşk Mantık İntikam da ekranda olmayacak.