Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde büyük ayrılık çok yaklaştı! Feride karakterinin bir sırrını Nur Sürer açıkladı!

Camdaki Kız dizisinde büyük ayrılık çok yaklaştı! Feride karakterinin bir sırrını Nur Sürer açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinin oyuncuları tarafından veda yemeği ile onurlandırılan Hande Ataizi ve Nur Sürer ikilisi yeni dönemde dizide olmayacak. Geçtiğimiz hafta Cana karakteri ayrılmıştı ve şimdi de sıra Feride’ye geldi.

Feride karakterinin hikayeye nasıl veda edeceği merakla bekleniyor. Nur Sürer, şimdiden yeni bir dizi anlaşması yaptı bile… Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı Aile isimli diziyle anlaşan tecrübeli oyuncu, 2023 yılını da yine setlerde geçirecek.

Nur Sürer, Feride karakterini yaratırken yönetmen Nadim Güç’ün kendisine verdiği desteği de bu veda yemeğinde anlattı. Feride karakteri ile gerçek kimliği arasında hiç bağ bulunmadığı için Nur Sürer, rolü canlandırırken merhamete kaçabilirdi.

Ancak ünlü oyuncunun merhamet noktasından uzak durmasını yönetmen Nadim Güç sağlamış. Oyuncu, bu konuda şu açıklamayı yaptı: “Burada şöyle bir şey oldu. Biz bu Feride’yi Nadim bey ile birlikte çıkardık. Çünkü ben her an merhamete kaçabilirdim. Hep sarmalamak istiyorum seni. Böyle kırılma noktalarım vardı, hiç izin vermedi bana.”

Camdaki Kız dizisinde büyük ayrılık çok yaklaştı! Feride karakterinin bir sırrını Nur Sürer açıkladı! 7

Nur Sürer, 3. sezonu yine başarıyla devam eden Camdaki Kız dizisinde o kadar etkili oldu ki, dizinin bu noktaya kadar gelmesinde payı büyüktü. Oyuncunun diziden ayrılması hayranlarını üzecek olsa da, Aile isimle Show TV dizisi de yine çok başarılı olmaya aday bir iş.

Aile dizisinde de yine önemli bir rolde izleyeceğimiz Nur Sürer, 2023 yılına da yine damgasını vurur ise şaşırmayın.