Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde büyük karar ile büyük kırılma yaşanıyor!

Camdaki Kız dizisinde büyük karar ile büyük kırılma yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisinin etkileyici hikayesi izleyicileri de ekran başına topluyor… Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 23. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Dizinin hikayesinde önemli bir kırılma noktası yaşanacak.

Nalan’ın büyük sırrı öğrenmeye doğru adım adım gitmesi hikayenin de sonraki bölümlerde ciddi bir değişim geçireceğini anlatıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Nalan, Muzo’ya içini açıyor ve ne kadar kırıldığını gösteriyor.

Nalan’ın mezarlıkta karşılaştığı büyük sırrın ilk izleri hikayeyi farklı bir noktaya doğru götürecek. 9 Aralık Perşembe günü yayınlanacak yeni bölümde bu değişimin izlerini görmeye başlayacağız.

Özellikle Nalan’ın Muzo ile bağını güçlendirmeye başlaması, Muzo için de duygularını ifade edebilmesi için bir fırsata dönüşebilir.

Nalan büyük bir adım atıyor! Yaşadığı şeylerden çok yorulan ve kırılan Nalan içini Muzo’ya açar. Hayal kırıklıkları ile dolu genç kadın artık yorulmuştur.

Muzo’nun da desteğiyle hayatında bazı şeyleri değiştirme kararı alan Nalan’ın ne yapacağını herkes merakla bekliyor.

Nalan alacağı kararın hikayede büyük bir kırılma yaratması ve hikayede yeni bir dönemi başlatması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!