Ana sayfa Sosyal Medya Demet Evgar, yakın arkadaşı Esra Dermancıoğlu’nun ilginç doğum günü pastasını sosyal medyadan ifşa etti!

Demet Evgar, yakın arkadaşı Esra Dermancıoğlu’nun ilginç doğum günü pastasını sosyal medyadan ifşa etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da canlandırdığı ‘Behice’ karakteriyle başarılı bir performans ortaya koyan yetenekli oyuncu Esra Dermancıoğlu yeni sezonda Star TV’de yayınlanan Kaderimin Oyuncu dizisi ile ekranlara geliyor.

Zaman zaman sosyal medyadan yaptığı eğlenceli paylaşımlarla da gündem olan oyuncu 53 yaşına bastı. Esra Dermancıoğlu doğum gününü yine kendine has bir instagram paylaşımıyla kutladı.

Evinde bir video çeken Dermancıoğlu, neşeli halleriyle dikkat çekti. Doğum günü kutlaması için yakın arkadaşlarıyla da bir araya gelen oyuncu için hazırlanan ilginç pasta dikkat çekti.

Esra Dermancıoğlu, aralarında yakın arkadaşları Demet Evgar, Beren Saat ve piyanist Fazıl Say ile eşi Ece Dağıstanlı’nın da bulunduğu arkadaş grubuyla bir otelde kutlama yaptı.

Kutlamadan kareleri Demet Evgar instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Evgar paylaşımına; ‘Doğum günün kutlu olsun bebeğim, üç dileğin de tutacak’ yazdı.

Demet Evgar, yakın arkadaşı Esra Dermancıoğlu'nun ilginç doğum günü pastasını sosyal medyadan ifşa etti! 9

Demet Evgar,  oyuncu için hazırlanan doğum günü pastasını da paylaştı . Esra Dermancıoğlu’nun üzeri makarna ve ketçap şeklinde ki doğum günü pastası ve pastanın altında yazan ‘Madamkarna’ yazısı dikkatlerden kaçmadı.

Demet Evgar, yakın arkadaşı Esra Dermancıoğlu'nun ilginç doğum günü pastasını sosyal medyadan ifşa etti! 10

Demet Evgar, yakın arkadaşı Esra Dermancıoğlu'nun ilginç doğum günü pastasını sosyal medyadan ifşa etti! 11