Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde Enis Arıkan’ı görenler aynı tepki verdi: Şimdi nasıl ciddiye alacağım!

Camdaki Kız dizisinde Enis Arıkan’ı görenler aynı tepki verdi: Şimdi nasıl ciddiye alacağım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya başlayan Camdaki Kız dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlandı… Çok başarılı bir başlangıç yapan dizi, ilk bölümünde AB grubunda birincilik elde etmişti. Dizi 2. bölümü ile
hem AB hem de ABC1 grubunda ilk sırada yer alarak muhteşem bir başarı kazandı.

Burcu Biricik’in başrolünde yer aldığı ve müthiş bir performans sergilediği diziye yeni bir oyuncu daha katılıyor. Enis Arıkan, üçüncü bölümden itibaren dizide ortaya çıkacak. Camdaki Kız 3.bölümden 2.fragman yayınlandı. Enis Arıkan’ı gören izleyiciler ise aynı tepkiyi verdi: “Şimdi biz Enis’i nasıl ciddiye alacağız.”

Esprili bir kişiliği bulunan, Exxen platformunda çok renkli bir programa imzasını atan Enis Arıkan, böylelikle yeniden dizi setlerine dönmüş oldu… Arıkan’ın gelişine izleyicilerin tepkisi de bir hayli gülümsetiyor…

Dizinin fragmanına yorum bırakan izleyiciler, şu ifadeleri yazdı:

“Enis’i görünce çok güldüm. Ben şimdi nasıl ciddiye alacağım diziyi. Enis, her an bi espri patlatabilir gibi duruyor.”

“Direkt güldüm gitti Nalan’ın kurdeleleri. Ciddi olamam artık.”

“Hiç beklemiyordum. Adamdan hep bi komik söz bekleyeceğiz gülmek için. Ama tam tersi olacak bu sefer bizi ağlatabilir..”

Enis Arıkan’ın da yakın arkadaşı Ezgi Mola gibi komediden drama geçiş yaptığına değinen izleyiciler, performansını çok merak ettiklerini de ifade ediyorlar… Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye karakteri ile olay yaratmıştı. Bakalım Enis Arıkan da bir dram dizisinde izleyicileri etkileyecek performans sergileyebilecek mi?

“Biz Enis’i komedide tanıdık ve sevdik. Böyle bir rolle dönüm noktası yapacaktır” diye yorum bırakan dizi hayranları, Arıkan’ın rolünü daha dikkatli şekilde takip edeceklerini de ifade ediyorlar.

Camdaki Kız dizisinin 3. yeni bölümü 22 Nisan Perşembe akşamı izleyicilerle Kanal D ekranında buluşacak. İşte yeni bölümden yeni detaylar ve yeni fragman:

Camdaki Kız 3. Bölüm Fragmanı – 2 yayında! Sedat, babasının tepkileri karşısında bir karar almak zorunda kalıyor! Hayatıyla ilgili önemli bir seçim yapmak zorunda kalan Sedat, ne yapacak? Nalan, gazetede gördüklerinden sonra nasıl bir durumun içinde kalacak?

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!