Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde eskiyi unutun, yeni dönem başladı!

Camdaki Kız dizisinde eskiyi unutun, yeni dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, sergilediği performans ile takdiri hak eden bir yapım konumunda. Burcu Biricik, Feyyaz Şerioğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide bir dönem kapandı ve yeni bir dönem de başladı..

İlk 9 bölümlük birinci sezonu çok başarılı geçen dizi, ikinci sezonda da aynı başarıyı tekrar ediyor. Barbaroslar dizisinin başlamasına rağmen AB ve ABC1 kategorilerinde birinci olmaya devam eden Camdaki Kız, çok heyecanlı yeni bölümlerle geliyor.

Nalan ve Sedat evliliğinde neler olacağının yanı sıra, Feride hanımın bebek ısrarı ve Cana’nın da Sedat’ı bırakmaması yeni bölümün önemli konuları olacak. Ancak dizide eski günleri bitiren ve yeni dönemi başlatan isim Hayri karakteri ile Cihangir Ceyhan oldu.

Ünlü oyuncu, Çukur ve ardından da Alev Alev dizilerinin ardından kariyer basamaklarını yine güçlü bir şekilde tırmanarak Camdaki Kız’a transfer oldu. Hayri yan bir rol değil, direkt başrol olarak hikayede yerini aldı.

Camdaki Kız dizisinde eskiyi unutun, yeni dönem başladı! 7

Rafet beyin hayatını kurtaran Hayri, artık onun en büyük yardımcısı konumuna doğru ilerliyor. Hayri karakteri dizideki ipleri de eline almaya başladı. İzleyicinin bu karaktere yönelik güçlü ilgisi de hikayede dengelerin değişmesine neden oluyor.

Sedat karakterinin yerini Hayri almaya başladı. Yani başrol erkek karakteri konumuna yakında Hayri oturacaktır… Bu da yeni bir dönemin başladığını anlatmaya yetiyor.

Camdaki Kız 13. Bölümü 30 Eylül Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. Diziden yayınlanan yeni fragmanda çok etkili sahneler var. Nalan, Sedat ve Cana üçgeninde sular durulmuyor!

Sedat birden ortaya çıkan Hayri’den hiç hoşlanmamıştır. Kendince ona bir uyarıda bulunur. Öte yandan Rafet şirketteki pozisyonundan ayrılacağını aileye açıklar. Bunu duyan Sedat başkan olmak için annesinden yardım ister. Sedat tüm bunlar olurken Cana ile olan aşkından da vazgeçmez. Her şey üst üste gelir ve Nalan zor bir durumda kalır. Nalan, Sedat ve Cana’yı yakalayacak mı?

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!