Ana sayfa Dizi Haberleri Ekranların en entrika dolu dizisi Yasak Elma yeni sezona çok hızlı başladı!

Ekranların en entrika dolu dizisi Yasak Elma yeni sezona çok hızlı başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonla birlikte yeni diziler birer birer ekrana gelmeye başlarken ve hatta reytingleri düşük olanlar izleyiciye veda etmeye hazırlanırken eski ve başarılı diziler de yeniden hayranlarıyla buluşuyor. Bunladan biri de Fox TV dizisi Yasak Elma. Ekranların en entrika dolu dizisi Yasak Elma, dün akşam yayınlanan beşinci sezon ilk bölümüyle sezona fırtına gibi girdi.

Dört sezondur yayın hayatını başarıyla sürdürülen, kimi zaman reytinglerde düşüş yaşasa da altından kalmayı başaran Yasak Elma, dün akşam 113. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin beşinci sezon ilk bölümünde bir dikkatsizlik hikayede büyük bir değişime neden oldu.

Ender, Çağatay’ın peşini bırakmamaya kararlıdır. Kumru’nun bir anlık dikkatsizliği en yakın arkadaşından gizlediklerini ortaya çıkarır. Yıldız’a Doğan’ın yanında gelen bir mesaj, Doğan’ın aradıklarını bulmasına yardımcı olacaktır.

Ekranların en entrika dolu dizisi Yasak Elma yeni sezona çok hızlı başladı! 7

Dün akşam yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma, reytinglerden elde ettiği başarılı sonuçlarla çok hızlı bir giriş yaptı. Yasak Elma, Total’de ve AB’de üçüncü, ABC1’de de ikinci oldu. Bu kadar güçlü rakibin arasından sıyrılarak daha ilk bölümüyle çok iyi sonuç elde eden Yasak Elma, bu sezonu da bir anlamda garanti altına almayı başardı.

Yenilenen kadrosu ile farklı bir hikaye kurgusunu da ekrana getiren dizinin oyuncu kadrosuna şu isimler yer alıyor: Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Ece Dizdar, Melisa Doğu, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz, Emre Dinler, Bahityar Memili, Yasmin Erbil, Erdal Bilingen, Vildan Vatansever ve Kuzey Gezer….

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu’nun oturduğu, senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı Yasak Elma, her pazartesi saat 20.00’de FOX TV’de ekrana geliyor.