Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde önemli değişiklikler yaşanıyor!

Camdaki Kız dizisinde önemli değişiklikler yaşanıyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında ilk sezonu çok başarılı geçen Camdaki Kız dizisinin dün akşam 10. bölümü yayınlandı. İkinci sezona AB ve ABC1 kategorilerinde birincilikler ile başlayan dizi yine milyonlarca izleyiciyi etkiledi.

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümü de merakla bekleniyor. Camdaki Kız 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı Nalan sınırlarını aşmaya çalışıyor!

Nalan ile Sedat’ın evliliği sonrasında hikayede önemli değişiklikler yaşanmaya başlayacak. Nalan , yeni hayatında onu bekleyen bambaşka mücadelelerle karşılaşıyor. Sedat ise, kurdukları yeni hayata Koroğlu ailesinin de dahil olması Nalan için yeni bir sınavı başlattı.

Hayatı boyunca Feride’nin ikazlarıyla karşılaşan Nalan, evliliğinde ve yeni hayatında kalıplarını yıkmaya çalışmaktadır. Öte yandan Feride’nin Nalan hakkında sakladığı sır açığa çıkmak üzeredir.

Camdaki Kız yeni bölümüyle 16 Eylül Perşembe 20.00’da Kanal D’de ekrana gelecek. Aynı gün TRT1 ekranında Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi de ilk kez izleyici ile buluşacak. Camdaki Kız gelecek hafta yine birincilikler elde edebilecek mi? İşte bu sorunun yanıtı bekleniyor