Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde ortaya çıkmayı bekleyen bir sır var!

Camdaki Kız dizisinde ortaya çıkmayı bekleyen bir sır var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisinin hikayesi o kadar etkili ilerliyor ki, dizi hayranları gelişmelerden son derece memnun. Dizinin reytinglerde gün birinciliğini kimseye bırakmaması da ne kadar etkili bir yapım olduğunu gösteriyor.

Bu sezonun en başarılı ilk 3 dizisinden birisi olarak öne çıkan Camdaki Kız’da 22 bölüm geride kaldı. 9 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 23. bölümde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolün hakkını verdiği dizinin yeni bölümünde bir sırrın açığa çıkması bekleniyor.

Mezarlıktaki sır ne? Fragmanı izleyenler bu soruyu soruyor… Nalan’ın annesi Feride büyük bir sırrı saklamaktadır. Nalan da bu sırrın peşine düşer. Hayri, onu bir mezarlığa götürür. Nalan, mezar taşında yazan Sema İpekoğlu ismini annesi Feride’ye sorar. Feride, hayalet görmüş gibi bu isimden korkar.

Camdaki Kız dizisinde ortaya çıkmayı bekleyen bir sır var! 7

Camdaki Kız dizisinin 23. bölümüne işte bu sır damgasını vuracak. Nur Sürer’in başarıyla canlandırdığı Feride karakteri hikayenin en kritik ismi konumunda. Feride’nin yaptıkları ve sırları Camdaki Kız’ın gelecek bölümlerini de fazlasıyla etkileyecek.

Feride bu sırrı saklamaya ömrünü adamış birisi. Öleceğini bilse bile Feride bu sırrı açıklamak istemeyecektir. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Camdaki Kız dizisinde izleyiciler de bu sırrın ne olduğunu çok merak ediyor.

Yeni bölümde mezarlıktaki bu sır konusunda detayların ortaya çıkması bekleniyor. Camdaki Kız yeni bölümüyle 9 Aralık Perşembe saat 20.00’da Kanal D’de!