Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde senarist öyle bir adım attı ki, sanki hikayede yeniden başlıyor!

Camdaki Kız dizisinde senarist öyle bir adım attı ki, sanki hikayede yeniden başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Biricik’in oyunculuk performansı ile büyük beğeni topladığı Camdaki Kız dizisi ikinci sezonu ile Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümleri de büyük bir heyecanla bekleniyor.

Dizinin 35 bölümü geride kaldı ve hikayenin daha yeni başladığını düşünen birçok kişi var. Adil, Nalan’a gerçekleri anlattı. Feride her ne kadar bunu istemese de Adil gerçekleri Nalan’a söylemek zorundaydı. Tabii ki bu büyük bir yıkım oldu. Nalan bu acı gerçeği omuzlamak zorunda kalacak.

Nalan’ın bir tecavüz sonucu doğan çocuk olması, annesinin bugüne kadar ona çektirdiği acıların nedenini de ortaya koydu. Sema isimli kızları tecavüze uğrayan aile, önce onu kaybetmenin acısını yaşadı sonra da yıllarca bu tecavüz sonucu doğan Nalan’ı hayatlarının içinde kabul etti.

Camdaki Kız dizisinde senarist öyle bir adım attı ki, sanki hikayede yeniden başlıyor! 8

Camdaki Kız dizisinin senaryosunda bu yeni adım ile birlikte hikaye yeni baştan başlıyor gibi bir his var. Dizinin bu acı dolu yeni döneminde izleyiciler ekranda farklı duyguları bir arada yaşayacak. Özellikle de Adil beyin kızına gerçekleri anlattıktan sonra ölmesi ise dizideki duyguları bir hayli artırdı. İzleyiciler bu sahnelerde gözyaşı döktüklerini söyledi. Nalan’ı koruyan tek kişi de artık dizide yok. Şerif Erol da 35. bölüm ile birlikte Camdaki Kız dizisine veda etmiş oldu.

Camdaki Kız dizisinde senarist öyle bir adım attı ki, sanki hikayede yeniden başlıyor! 9

Camdaki Kız dizi hayranları bu gelişmelere çok üzüldü. Bir dizi hayranı şu yorumu ile dikkat çekti: “Ağlamamak için kendimi çok zor tuttum. Adil Bey’in Nalan’ı koruyamadığı için kendini suçlaması, Nalan’ın koskoca hayatta babasından başka sırtını dayadığı kimsenin olmayışı ve kimsenin onu Adil beyden daha çok sevemeyecek olması..”

24 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak olan 36. bölüm ile birlikte Nalan’ın nasıl bir yolda ilerleyeceği, bu gerçekler karşısında hayatına nasıl yön vereceği merakla bekleniyor. Camdaki Kız, dizisinde yeni dönem başladı ve izleyiciler için de birçok sürpriz gelecek haftalarda ortaya çıkacak gibi duruyor.