Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde tedirginliği sona erdiren sonuç!

Camdaki Kız dizisinde tedirginliği sona erdiren sonuç!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşan Camdaki Kız dizisinde bu sezon için bir tedirginlik vardı. Bunun sebebi ise TRT1 ekranında izleyicilerle yine perşembe günü buluşan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli diziydi.

9 Eylül’de ikinci sezona başlayan dizinin reytingleri gayet iyi geldi ve bu hafta bu karşılaşma yaşandı. Barbaroslar dizisinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından en çok reyting sonuçları merak ediliyordu. Camdaki Kız, AB grubunda gün birincisi olarak muhteşem performansıyla göz doldurdu. Dizinin bu sezonki en iyi reytingleri elde etmesi de ayrı bir gurur kaynağı oldu.

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin büyük sınavı geçmesi ve birinciliği kaptırmaması gelecek adına verilmiş önemli bir mesaj oldu.

Camdaki Kız, güvenle perşembe akşamları yoluna hem de birinci olarak devam edebilir. Barbaroslar dizisinin en azından AB grubunda birinciliği alması kolay olmayacaktır. Ancak tüm kişiler ve ABC1 gruplarında TRT1 dizisi gayet iyi sonuçlar aldı.

Kanal D’nin tüm gruplarda TRT1 dizisiyle yarışabileceği de gözüküyor ama haftalar geçtikte hangi yapımın öne geçeceğini şimdiden söylemek zor alacaktır.

Gerçek şu ki, Camdaki Kız dizisinde artık tedirginlik bitti ve Barbaroslar dizisinin başlamasının büyük bir eksisi olmayacağı anlaşıldı.