Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisine veda, Süslü Korkuluk’a merhaba!

Camdaki Kız dizisine veda, Süslü Korkuluk’a merhaba!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisi, Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu’nun sahibi olduğu OGM Pictures tarafından çekiliyor… Dizinin yapımcısının bir başka projesi daha var.

OGM Pictures, ilk olarak tv8 ile anlaştığı Süslü Korkuluk dizisini bütçe krizi nedeniyle daha sonra Netflix’e satmıştı… Projeler arasında oyuncu geçişlerinin de çok sık yaşandığı yapım firması, Camdaki Kız dizisinde rol alan usta oyuncu Engin Şenkan’a yeni bir rol teklifinde bulundu.

Camdaki Kız dizisinde Cavit karakteri ile izlediğimiz ve başarılı performansı ile de göz dolduran Engin Şenkan’ın yeni dizisi de böylece belli oldu. Camdaki Kız’dan sonra usta oyuncu Süslü Korkuluk dizisinin ekibinde yer alacak.

Camdaki Kız dizisine veda, Süslü Korkuluk'a merhaba! 19

Muhteşem performansları ile canlandırdığı her rolün hakkını veren, duyguyu izleyiciye geçirmekte de ustalığını her seferinde sergileyen Engin Şenkan, Süslü Korkuluk dizisine de büyük katkı yapacaktır.

Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı terzi Peyami karakterinin ölen dedesini canlandıracak olan Engin Şenkan, OGM Pictures’in bir dizisinden diğerine geçiş yapmış olacak.

Okuma provaları başlayan ve mekan seçimlerinin devam ettiği Süslü Korkuluk için yakında sete çıkılması ve çekimlerin de başlaması bekleniyor.

Esra Bilgiç’in kadın başrol olarak yer aldığı dizinin diğer iki usta ismi ise Olgun Şimşek ile Salih Bademci olmuştu.