Ana sayfa Dizi Haberleri Reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisine hikayeyi parlatacak iki oyuncu katılıyor

Reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisine hikayeyi parlatacak iki oyuncu katılıyor

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT 1’de ikinci sezonuyla her cumartesi akşamı izleyicisiyle buluşan ekranların en naif dizisi Gönül Dağı, başarılı bir sezon geçirmeye devam ediyor. Dizi reytinglere bakılır ise Kuruluş Osman ile birlikte bu sezon TRT’nin en iyi reytingleri elde eden yapımlarından biri.

Yazar Mustafa Çiftçi’nin bozkır hikayelerinden esinlenerek ekranlara uyarlanan dizinin başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk ve Nazlı Pınar Kaya gibi genç ve başarılı isimler yer alıyor.

Dizinin başarısını sürdürmek ve hikayeyi biraz daha parlatarak izleyicinin ilgisini tutmak için iki yeni oyuncu daha Gönül Dağı kadrosuna katılıyor. 58. Bölümle birlikte hikayeye Mustafa Şen ve Dilek Denizdelen dahil oluyor. İkili projede Eser Eyüboğlu’nun canlandırdığı Selami’nin abisi İlhami ve ablası Melahat rollerine hayat verecekler.

Reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisine hikayeyi parlatacak iki oyuncu katılıyor 7

İç Anadolu’daki bir kasabada yaşayan insanların yaşadıklarını anlatan Gönül Dağı dizisi mütevaziliği ve sıcak hikayesiyle herkesi etkilemeyi başardı. Dizinin bu başarısı reytinglere de yansıdı. Gönül Dağı son başarısını sosyal medyada elde etti.

Dizinin YouTube’daki hesabının takipçi sayısı 1 milyon kişiyi aşarken 56. Bölümü 1.7 milyon kişi tarafından izlendi. Gönül Dağı dizisi bu rakamlarla bir büyük başarıya daha imza atmış oldu.