Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinin genç oyuncu kadrosu için dizinin en favori karakteri kim?

Camdaki Kız dizisinin genç oyuncu kadrosu için dizinin en favori karakteri kim?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin OGM Pictures imzalı, reyting rekortmeni Camdaki Kız dizisinin genç oyuncu kadrosu Instyle Dergisi’nin Ocak sayısına kapak oldu.

Burcu Biricik, Enis Arıkan, Selma Ergeç, Tuğrul Tülek ve Feyyaz Şerifoğlu Beykoz’daki bir çiftlikte bir araya gelerek  dergi için doğanın içinde çekim yaptı. Dergide dizideki Koroğlu ailesi karakterlerinden ‘TV’nin en ilginç ailesi’ sözleriyle bahsedildi.

Camdaki Kız ekibinin sette yakaladığı büyük uyum da dikkat çekiyor. Bu güzel uyum sık sık oyuncuların çekim aralarında yaptıkları instagram paylaşımlarına da yansıyor.

Camdaki Kız dizisinin genç oyuncu kadrosu için dizinin en favori karakteri kim? 7

Dizide ‘Muzo’ karakterini canlandıran Enis Arıkan bu konuda dergiye yaptığı, “Ekipte herkes çalışkan, tek bela benim” sözleriyle güldürdü.

Burcu Biricik ise “Dayanışmanın, iletişimin, birlikte hareket edebilmenin en güzel örneklerinden biriyiz” dedi. Feyyaz Şerifoğlu, “Set dışında da birbirimizle sürekli iletişim halinde olan, sevincimizi, üzüntümüzü, endişemizi hep birlikte yaşayan bir ekibiz” diye konuştu.

Selma Ergeç “Birbirimizi gerçekten dinliyoruz, laf olsun diye değil” sözleriyle başarının sırrını özetledi. Ekibin favori karakteri ise dizide usta oyuncu Nur Sürer’in canlandırdığı ‘Feride’oldu.

Tuğrul Tülek bu konuda, “Asla ne yapacağını kestiremiyorsunuz ve hep koltuğun ucunda izliyorsunuz onun sahnelerini” açıklamasını yaptı.