Ana sayfa Dizi Haberleri Finaliyle hayranlarını üzen Baht Oyunu dizisi ödüllere doymuyor!

Finaliyle hayranlarını üzen Baht Oyunu dizisi ödüllere doymuyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Geçtiğimiz yaz sezonunda başlayan ve büyük ilgi gören Baht Oyunu dizisi finaliyle hayranlarını bir hayli üzmüştü. Ancak dizi, finalinin üzerinden aylar geçmesine rağmen hala unutulmadı. Dizi yeniden ödüllere layık görüldü.

Başrollerini Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın paylaştığı Baht Oyunu dizisinde ayrıca İdris Nebi Taşkan ve Aslı Sümen yer almıştı. 15 Haziran’da bir yaz dizisi olarak başlayan Baht Oyunu, Kanal D’de yayınlanmış ve kısa sürede kendini çok sevdirmişti.

Finaliyle hayranlarını üzen Baht Oyunu dizisi ödüllere doymuyor! 8

Sonbahara kadar devam eden Baht Oyunu’nun, kış sezonuyla birlikte güçlü rakiplerin de devreye girmesiyle final yapmasına karar verildi. Baht Oyunu 12 Ekim’de 17. bölümüyle ekranlara veda etti.

Baht Oyunu, ekranlara veda etmesinin üzerinden aylar geçmesine rağmen hala unutulmadı. Dizi hala ödül almaya devam ediyor. Baht Oyunu dizisi son olarak dijital yayın platformu Onedio’nun düzenlediği oylama sonucu üç büyük ödüle layık görüldü. Oylama sonucu Cemre Baysel en iyi kadın oyuncu, Aytaç Şaşmaz en iyi erkek oyuncu, #Aycem çifti de yılın en çok yakışan dizi çifti seçildi.

Finaliyle hayranlarını üzen Baht Oyunu dizisi ödüllere doymuyor! 9

Baht Oyunu dizisi Türkiye’nin ardından dünyayı da fethetmeye hazırlanıyor. Başarılı yapım bir süre önce Twist Of Fate ismiyle Asya pazarına hitap eden içerik fuarı ATF Online+’da yabancı ülkelerin karşısına çıkmıştı.

Baht Oyunu’nun konusu şöyleydi: Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir… Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada (Cemre Baysel), tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki… Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar (İdris Nebi Taşkan) tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar’ı geri kazanmak isterken karşısına Bora (Aytaç Şaşmaz) çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada’yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.