Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz sahalara geri döndü!.. Yargı tam gaz devam!..

Pınar Deniz sahalara geri döndü!.. Yargı tam gaz devam!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrolünde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu yer aldıkları Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı’da iki haftalık çekim arası sona erdi çekimlere kaldığı yerden devam ediliyor.

Yılbaşı tatil molasına, dizide ‘Ceylin’ karakterini canlandıran Pınar Deniz’in koronavirüse yakalanması da eklenince Yargı dizisi iki hafta yayınlanmadı.

Pazar akşamları yayınlanan dizinin şu ana kadar 14 bölümü yayınlandı. Tanıtımları yayınlanan 15. bölümü izleyici merakla bekliyor.

Koronavirüse yakalanınca karantinaya giren Pınar Deniz’den sevindiren haber geldi. Son test sonucu negatif çıkan oyuncu iyileşti ve setlere geri döndü.

Pınar Deniz sahalara geri döndü!.. Yargı tam gaz devam!.. 1

Oyuncu müjdeyi, instagram hesabından zafer işareti yaptığı fotoğrafıyla verdi. Pınar Deniz paylaşımına; ‘Negatife döndüm gayet iyiyim’ notunu düştü.

Oyuncunun iyileşmesi hem hayranlarını hem de Yargı dizisi izleyicisini sevindirdi. Pazar akşamlarının fenomeni haline gelen dizinin çekimleri kaldığı yerden devam edecek.

Başrollerin dışında dizide rol alan Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Polat, Onur Durmaz gibi isimler de büyük beğeni topladı. Dizinin hikayesi ise her hafta izleyenlere büyük ters köşeler yaşatarak, tahmin edilmesi zor bir senaryo olarak büyük ilgi görüyor.

Ay Yapım imzalı dizide izleyici, Ceylin’in tutuklandığı ve Ilgaz’ın çaresizce onu teslim etmek zorunda kaldığı anları izlemek için 09 Ocak Pazar akşamını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı bile.