Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinin Nalan’ı herkese yeni bir dünyanın kapılarını açıyor!

Camdaki Kız dizisinin Nalan’ı herkese yeni bir dünyanın kapılarını açıyor!

tarafından ker_def

Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda gibi gerçek hikayelerden uyarlanan ve izlenme rekorları kıran dizilerin yapımcısı OGM Pictures’dan yeni ve iddialı bir proje daha geliyor… Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesinin anlatıldığı “Camdaki Kız”, 8 Nisan Perşembe akşamı Kanal D ekranından izleyiciyle buluşacak.

Perşembe rekabetine yeni bir soluk getirecek olan Camdaki Kız dizisindeki Nalan karakteri herkesi fazlasıyla etkileyecek. Kırmızı Oda’da Feyyaz Şerifoğlu ile Burcu Biricik ikilisinin çok iyi bir dizi çifti olduğu görülmüştü. Şimdi bu etkinin Camdaki Kız dizisinde de devam etmesi bekleniyor.  Gülseren Budayıcıoğlu da dizinin ilk bölümü öncesinde çok heyecanlı olduğunu açıkladı.

Camdaki Kız dizisinin Nalan'ı herkese yeni bir dünyanın kapılarını açıyor! 8

Kanal D Haber’e konuşan Budayıcıoğlu’nun şu sözleri, diziyi bekleyenleri daha da çok heyecanlandırdı: “Camdaki Kız kitabı sizler tarafından çok beğenildi. Umarım dizi de bir o kadar beğeni alabilsin. Gerçek hayatta da Nalan tam bir masal prensesi gibiydi. Masal prensesleri yüksek duvarlı kulelerde, saraylarda yetiştirilir ya, Nalan da sanki cam bir fanusta yetiştirilmişti. Yaşadığı onca acıyı, annesinden gördüğü onca zulmü, doğal kabul ediyordu. Çünkü başka türlüsünü hiç yaşamamıştı ki… Ailesinin ondan gizlediği, çok önemli, onu çok üzecek sırlar vardı. Sanırım Nalan karakterini hepimiz çok seveceğiz.”

Son dönemde gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan dizileriyle büyük bir başarı yakalayan ve izleyicinin kalbinde taht kuran diziler yapan OGM Pictures, bu kez de “Camdaki Kız”la adından söz ettirecek.

Gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız’da; Nalan karakterini Burcu Biricik canlandırıyor. Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek’in oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu kaleme alıyor, yönetmenliğini ise Nadim Güç üstleniyor.

Camdaki Kız dizisinin Nalan'ı herkese yeni bir dünyanın kapılarını açıyor! 9