Ana sayfa Sosyal Medya Cengiz Bozkurt’un dizi kararını milyonlar heyecanla bekliyor!

Cengiz Bozkurt’un dizi kararını milyonlar heyecanla bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, dizilerin aranılan isimlerinden birisi… Geçen sezon Gençliğim Eyvah isimli atv dizisinde başrolde yer alan oyuncu, bu yapımın final yapmasının ardından ise Kuzey Yıldızı isimli Show TV dizisine geçti. Ancak bu dizi de Haziran ayında final yaparak ekranlara veda edecek.

Cengiz Bozkurt, komedi rollerinini aranılan isimlerinden birisi… Oyuncu, güçlü performansı ve etkileyici karakter oyunculukları ile akıllara yazılan birisi… Leyla ile Mecnun dizisinde de Erdal Bakkal karakteri ile milyonlarca hayran tarafından büyük takdir görmüştü.

Şimdilerde Acun Ilıcalı’nın merakla beklenen Leyla ile Mecnun dizisini yeniden izleyicilerle buluşturma projesi var. Exxen platformu için anlaşmaları yapan Acun Ilıcalı, dizinin eski kadrosu ile çekilmesini çok istiyor.

Leyla ile Mecnun fanları da gelişmeleri çok yakından takip ediyor. Ancak ciddi bir sorun var… Eski kadrodan birçok kişi konuya sıcak bakarken, Cengiz Bozkurt’un pek de sıcak bakmadığı belirtiliyor.

NTC Medya için Çoktan Seçmeli isimli dizinin çekimlerini yakında bitirecek olan Onur Ünlü, ardından da Leyla İle Mecnun işine geçecek.

Cengiz Bozkurt'un dizi kararını milyonlar heyecanla bekliyor! 7

Haziran ayında da çekimlerin başlaması planlanıyor. Tam da Kuzey Yıldızı dizisinin final yapacağı ve Cengiz Bozkurt’un da boşa çıkacağı bir tarih bu…

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Cengiz Bozkurt, yeniden Erdal Bakkal olma konusunda çekincelere rahip.Henüz ikna edilemeyen oyuncunun ne karar vereceği merakla bekleniyor.

Eski kadronun büyük bir bölümünün yenilenecek bölümlerde rol almayı kabul ettiği de ortaya çıktı.

Erdal Bakkal, kritik bir karakter. Cengiz Bozkurt şayet dizide olmaz ise Leyla ile Mecnun tam olmaz. Bakalım usta oyuncu nasıl bir karar verecek.