Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Camdaki Kız dizisinin yeni oyuncusunu Kanal D duyurdu!

Camdaki Kız dizisinin yeni oyuncusunu Kanal D duyurdu!

tarafından ker_def

Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisine yeni bir karakter dahil oldu. Zeliha isimli karakterin gelişi ile birlikte de Kanal D’den bilgilendirme mesajı geldi.

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her Perşembe izleyici ile buluşan Camdaki Kız dizisine sevilen oyuncu Yüsra Geyik dahil oldu. Oyuncu, dizinin 20’inci bölümden itibaren ekranda yer alacak.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan, gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız kadrosuna sevilen oyuncu Yüsra Geyik katıldı.

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisinde yer alacak olan oyuncu diziye katılmış olmasından dolayı duyduğu mutluluğu şu sözlerle ifade etti:

Camdaki Kız dizisinin yeni oyuncusunu Kanal D duyurdu! 7

“Camdaki Kız, gerek hikayesi gerekse oyuncu kadrosuyla başarısını fazlasıyla kanıtlamış, çok derinlikli bir proje. Ben de bu güzel ekibe sürprizi bol bir karakterle dahil olduğum için çok mutluyum. Şimdiden kendimi uzun zamandır bu setteymiş gibi hissediyorum. Umarım izleyiciler de “karakterlerimle” tanıştıklarında büyük keyif alırlar.”

Camdaki Kız, yeni bölümleriyle her Perşembe Kanal D’de…