Ana sayfa Sosyal Medya ‘Camdaki Kız’ oyuncuları da heyecanla yarını bekliyor!

‘Camdaki Kız’ oyuncuları da heyecanla yarını bekliyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi ‘Camdaki Kız’ ilk sezonuyla 9 bölüm yayınlanmış ve sezon finali yapmıştı. Perşembe akşamları izleyiciyle buluşan dizinin yeni sezonda da yayın günü değişmedi. Dizinin yeni sezon başlangıcı olan 10. yeni bölümü 9 Eylül Perşembe akşamı izleyici ile buluşacak.

‘Camdaki Kız’ dizisinin yarın yayınlanacak yeni sezon bölümünü merakla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi var. Öte yandan dizinin oyuncuları da çok heyecanlı. Dizide ‘Nalan’ karakteri ile baş rolü üstlenen Burcu Biricik, instagram hesabından yayınladığı storyde setten ekip arkadaşlarıyla fotoğrafını paylaşarak ‘Perşembe’yi bekliyoruz’ yazdı.

‘Camdaki Kız’ oyuncuları da heyecanla yarını bekliyor! 7

Dizide ‘Muzaffer’ karakterini canlandıran Enis Arıkan’da instagram hesabında dizinin yeni sezon fragmanını yayınladı ve ‘Hadi perşembe gelsin!’ yazdı. ‘Camdaki Kız’ dizisinin yeni bölüm fragmanında izleyici, ‘Nalan’ı artık çok daha zor günlerin beklediğine de şahit oluyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Enis Arıkan (@enisarikan)’in paylaştığı bir gönderi

Geçen sezon hem AB hem de ABC1 gruplarında birincilikler elde eden ‘Camdaki Kız’, yeni dönemde hem ‘Bir Zamanlar Çukurova’ hem de ‘Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ isimli dizilerle reyting yarışı içinde olacak.