Ana sayfa Sosyal Medya ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk´ dizisinin ‘Feride’si Gizem Güneş’in jakuzi pozu gündem oldu!

‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk´ dizisinin ‘Feride’si Gizem Güneş’in jakuzi pozu gündem oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2007 senesinde yayınlanan ‘Binbir Gece’ dizisiyle oyunculuk hayatına başlayan Gizem Güneş, ‘Kanatsız Kuşlar’ dizisinde canlandırdığı ‘Cemre’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Son olarak ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’  dizisinde canlandırdığı ‘Feride’ karakteriyle ekranlara gelen oyuncunun instagramda 1.5 milyon takipçisi var. Güzel oyuncu zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk´ dizisinin ‘Feride’si Gizem Güneş’in jakuzi pozu gündem oldu! 8

Şu sıralara Bodrum’da tatil yapan Gizem Güneş, instagram hesabından yayınladığı jakuzi pozlarıyla gündem oldu. Güneş’in fotoğrafları takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni aldı.

‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk´ dizisinin ‘Feride’si Gizem Güneş’in jakuzi pozu gündem oldu! 9

Fit görüntüsüyle dikkat çeken genç oyuncu paylaştığı fotoğrafa, ‘Yaz bitmemeli’ notunu düştü. Marmara Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olan Gizem Güneş, üniversitede okurken aynı zamanda oyunculuk eğitimi aldı.

26 yaşındaki oyuncu bir röportajında, sektöre küçük yaşta girdiğini ve bu durumu avantaja çevirdiğini söyleyerek; “Kariyerimin ilk yıllarından bugüne değişen en büyük şey olgunluğum ve farkındalığım diyebiliriz. Bu mesleği yapmaya devam ettikçe hayata ve insanlara dair daha fazla farkındalık kazandığımı düşünüyorum. İletişim yeteneklerim artıyor, bunlar da beni olgunlaştırıyor” açıklamasını yapmıştı.