Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’da evin damadını oynayan Tuğrul Tülek’i hiç böyle görmediniz!

Camdaki Kız’da evin damadını oynayan Tuğrul Tülek’i hiç böyle görmediniz!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Televizyon macerasına 2008 yılında, Karamel dizisinde canlandırdığı ‘Buğra’ karakteriyle başlayan yetenekli oyuncu Tuğrul Tülek, Hatırla Gönül dizisinde canlandırdığı ‘Ali Yücelen’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Oyuncu şu sıralar, Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız’da Koroğlu ailesinin damadı ‘Levent’ karakterini başarıyla canlandırıyor. Tuğrul Tülek dizi, sinema ve tiyatro oyunculuğunun yanı sıra yönetmen, müzisyen, yorumcu ve çevirmen tarafıyla da aktif olan çok yönlü bir sanatçı.

Başarılı oyuncu, TRT Müzik’te yayınlanan Hakan Güngör ve Meral Azizoğlu’nun aktör ve aktrisleri müzik sahnesi ile buluşturduğu program Laterna’da müzisyen kimliğini konuşturdu ve performansıyla kendisine hayran bıraktı.

Program da İngilizce ve Türkçe pek çok şarkı seslendiren Tuğrul Tülek bu anları instagramdan takipçileriyle de paylaştı. Oyuncu arkadaşı Selen Öztürk de instagramdan yakın arkadaşını tebrik etti.

Camdaki Kız'da evin damadını oynayan Tuğrul Tülek'i hiç böyle görmediniz! 8

1976 tarihinde Bursa’da doğan Tuğrul Tülek, 1999 yılında Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. Aynı yıl Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı Tiyatrosu’nda oyuncu olarak çalışmaya başladı. 2002 yılında konservatuvar sınavını kazanarak Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde ikinci lisans eğitimine başladı, 2006 yılında mezun oldu.

Bu süre içinde değişim öğrencisi olarak Varşova, Polonya’da Akademia Teatralna im Aleksandra Zalwerowicza Oyunculuk Okulu’nda da eğitim aldı.

Camdaki Kız'da evin damadını oynayan Tuğrul Tülek'i hiç böyle görmediniz! 9

Tuğrul Tülek’in konuk olduğu programın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;