Ana sayfa Sosyal Medya Destan’la destan yazan Ebru Şahin hayranlarına, kadın hayranları da ona teşekkür etti!

Destan’la destan yazan Ebru Şahin hayranlarına, kadın hayranları da ona teşekkür etti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai’yle yakaladığı başarıyı Destan dizisiyle perçinleyen ve kariyerinde çok önemli bir adım atan Ebru Şahin deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçuyor. Başrolünde yer aldığı Destan dizisi dün akşam reytinglerde bomba gibi başlayan Ebru Şahin, sosyal medya hesabından hayranlarına teşekkür etti.

Çok uzun süredir tanıtımı yapılan, daha Türkiye’de yayınlanmadan yurt dışına satılan Destan dizisi dün akşam reytinglerde bombayı patlattı. Tüm izleyicilerde birinci olan dizi en sert rakibi Masumlar Apartmanı’nı geride bıraktı. Diğer tarihi dizilerin de üstünde bir reyting puanı aldı.

Böylesine bir başarı üzerine haliyle hem Ebru Şahin hem de Destan ekibi çok mutlu. Ebru Şahin bu reyting başarısının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına teşekkür etti. Şahin paylaşımında “Bizi misafir eden tüm izleyicimize ve kamera önü arkası emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim.” diye yazdı.

Destan’la destan yazan Ebru Şahin hayranlarına, kadın hayranları da ona teşekkür etti! 10

Ebru Şahin’in bu paylaşımı yüzlerce beğeni aldı. Hayranları, Şahin’in bu paylaşımının altına yaptığı yorumlarda böylesine cesur bir kadın karakteri canlandırdığı için teşekkür etti.

Bir izleyici yorumunda şöyle yazdı: “Asıl biz sana teşekkür ederiz Ebruş, cesur ve savaşçı biri olarak karşımıza çıktığın için. Yine harikaydın aşk kadını”

Destan’la destan yazan Ebru Şahin hayranlarına, kadın hayranları da ona teşekkür etti! 11

Bir başka izleyici ise “İlk defa tarihi bir dizi izledim. Asıl biz sana çok teşekkür ederiz evimizi, gözümüzü, destansı, savaşçı, cesur bir kadınla şenlendirdin. Yolunuz reytinginiz hep bol olsun canım Ebrum” diye yazdı.

Destan’la destan yazan Ebru Şahin hayranlarına, kadın hayranları da ona teşekkür etti! 12

Bir izleyici ise Şahin’in bu başarıyı sonuna kadar hak ettiğini belirtti ve şöyle yazdı: “Sen buralara kendi ayakların üzerine sağlam basarak geldin, başarınla birine bin katarak geldin. Onun için asla başkalarının gölgesinde, kalma senin ışığından yararlanmalarına izin verme. Sen kadınlara başarınla azminle örnek oluyorsun başarın daim yolun açık olsun.”

Destan’la destan yazan Ebru Şahin hayranlarına, kadın hayranları da ona teşekkür etti! 13