Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’da Muzo İn, Hayri Out!

Camdaki Kız’da Muzo İn, Hayri Out!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız dün akşam yayınlanan 16. bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi. Dizinin yayınlanan son bölümü Sedat ve Cana’nın yasak aşkı ortaya çıkacak mı? sorusunu merkezine aldı.

Feride, Alp’in Sedat ve Cana’nın ilişkisini itiraf etmesinin ardından Alp’i evinden uzaklaştırdı. Sedat’ın Cana’yla olan ilişkisinin devam ettiğini öğrenmesi Feride’yi çileden çıkardı. Kızının mutluluğunu bozmamak için ihaneti saklama kararı alan Feride, Cana’yı dize getirmeye çalıştı.

Cana, boşanmaya ve ihaneti Nalan’a söylemeye kararlı olan Alp’i susturabilmek için Feride ile iş birliği yapmak durumunda kaldı. Nalan’ın aklında ise annesinin yatağının üzerinde gördüğü mektup vardı. Cana ve Alp’in boşanma haberlerinin basında duyulması konakta gerginlik yaratırken, Muzo’nun Sedat’la yaptığı konuşma ve Nalan’la dertleşmesi sosyal medyaya damgasını vurdu. İzleyici sosyal medyada Enis Arıkan’ın canlandırdığı ‘Muzo’ karakterine övgüler yağdırdı.

 

Selen’in Gülcihan ve Rafet’in evliliklerinin 35’inci yılı için Gülcihan’a düzenlediği sürpriz partide Hayri’nin Nalan ile ilgili kurduğu hayal izleyiciyi sinir etti. Diziye ikinci sezonunda katılan Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Hayri karakteri için sosyal medyada aşağıdaki gibi yorumlar yapıldı.