Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Hatice Aslan’ın en büyük hayali ortaya çıktı!

Usta oyuncu Hatice Aslan’ın en büyük hayali ortaya çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Usta oyuncu Hatice Aslan, Zümrüdüanka dizisindeki ‘Ülfet’ karakterinden sonra  Star TV’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken’de ekrana geliyor.

Ünlü oyuncu, Armağan Çağlayan’ın YouTube programına konuk oldu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Tiyatro sanatçısı olmasaydım kesinlikle anaokulu öğretmeni olmayı isterdim” diyen Hatice Aslan; “Çocukları ve onlara bir şeyler öğretmeyi çok seviyorum, oğlum Ekin eşiyle birlikte New York’ta yaşıyor, onlara da söylüyorum ‘Bir gün çocuk yaparsanız gelip gönüllü bakıcılık yapabilirim’ diye. Hatta orada anaokulu bile açabilirim” açıklamasıyla dikkat çekti.

Oyuncu, 2010-2014 yılları arasında Lale Devri dizisinde birlikte rol aldığı Tolgahan Sayışman ile o dönem yaşadığı tatsızlık ile ilgili de konuşarak; “Tolgahan sete geldiğinde iyi değildi ve karşısında ben vardım. ‘Zümrüt’ karakteriyle sahneye girmek üzereydim. Maalesef özellikle oyunculuk okumayan arkadaşlarımız, seni sette o karakterle bütünleştiriyor. Bana denk geldi. Öfke kontrolü yoktu” açıklamasını yaptı.

Tolgahan Sayışman’ın sonra kendisinden özür dilediğini belirten oyuncu; “Sonra barıştık. O özür diledi. Mühim olan onun hata olduğunu görebilmek ve bir daha yapmamak. Nitekim öyle oldu. Dava açmadım. ‘İki bölüm uzak sahneler yazalım, ne olur ne olmaz’ dedim. Sonuçta Tolgahan benim çocuğum sayılır. Kendiyle ilgili bir sıkıntısı vardı, benimle ilgili değil” şeklinde konuştu;

Hatice Aslan’ın eski fotoğraflarla geçmişe gittiği, zaman zaman da duygulandığı programın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz.