Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’dan Türk dizilerinin önünü açan müthiş başarı!

Camdaki Kız’dan Türk dizilerinin önünü açan müthiş başarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız, yine bir Gülseren Budayıcıoğlu kitabından uyarlanan başarılı bir dizi… Reytinglerde çok iyi noktalara gelen Kanal D dizisi, şu anda ekranın en başarılı işi olarak öne çıkıyor…

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Hande Ataizi, Nur Süer, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Camdaki Kız, sadece ülkemizde değil, yurt dışında da ilgi görüyor.

Sosyal medyadaki izleyici yorumlarına bakılır ise dünyanın birçok ülkesinden diziyi takip etmeye çalışanlar olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca Orta Doğu’da da Camdaki Kız’a yine büyük bir ilgi var.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, Camdaki Kız dizisiyle ilgili dikkat çeken bir bilgi verdi.

Uzun süredir Orta Doğu’da Türk dizilerine yönelik bir yasak çabası var. Dizilerin yayınlanmaması için alınan önemler bir hayli sert olmuştu. Ancak son dönemde bu önlemlere rağmen, Türk dizilerine olan ilginin Orta Doğu’da yeniden güçlenmeye başladığı anlaşılıyor.

Dijital platformlardan olan ve bölgenin önde gelen kuruluşlarından Orbit Showtime tarafından Camdaki Kız dizisinin hakları satın alındı.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli olan bu dijital platform, Camdaki Kız’ı yayınlayacak. Bu durum da diğer Türk dizileri için büyük önem taşıyor. Ambargonun aşılması yönünde Camdaki Kız önemli bir misyon yüklenmiş oldu.

Kanal D’nin hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile öne çıkan Camdaki Kız dizisiyle dünyanın birçok ülkesindeki yayıncıların da ilgilendiğine yönelik bilgiler gelmeye başladı. Dizi yakın zamanda birçok ülkede yayınlanmaya başlanırsa şaşırmamak lazım.